Webinars en Salut Mental "Nous reptes en l'abordatge psicològic de l'obesitat"

 
  Activitat Online —
27/01/2022
27/01/2022 -- De 15:00h a 16:00h
Organize :
Recerca Vall d'Hebron
Modality: Presencial
Compártelo:

No és gens fàcil conviure amb l’obesitat i les persones amb excés de pes ho saben molt bé. Amb freqüència quan vénen a la consulta ens expliquen que han intentat fer gairebé tot: dietes miracle, apuntar-se al gimnàs, etc., però després de certs èxits inicials tornen a la casella de sortida al cap de poc temps. Això és normal: canviar els nostres hàbits costa i mantenir aquests canvis suposa un esforç addicional. Tot i això, totes les persones tenim al nostre interior motivació per superar reptes i la nostra tasca com a professionals és evocar aquesta motivació i empoderar la persona. A la presentació parlarem de com l'obesitat és una entitat complexa que requereix una atenció multidisciplinària i com l'entrevista motivacional, un estil d'atenció centrat en la persona, pot ajudar-la a canviar els estils de vida no saludables associats amb freqüència a l'obesitat. Finalment, presentarem un projecte de recerca que estem duent a terme on l'entrevista motivacional és utilitzada en un entorn de realitat virtual que permet que la persona es pugui veure a si mateixa amb el canvi fet realitat.

Webinar a càrrec de la Dra. Pilar Lusilla, del Grup de Psiquiatria, Salut Mental i Addiccions i Dra. Andreea Ciudin, del Grup de Diabetis i Metabolisme de Recerca Vall d'Hebron
Moderadora: Dra. Mar Baz, de la Unitat de Psiquiatria de la Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus

Inscriu-t'hi

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vhebron.net, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.