Vall d'Hebron present al Giving Tuesday a l'Illa Diagonal

 
  Centre comercial Illa Diagonal —
24/11/2017
24/11/2017 -- From 10:00h to 20:00h
Addressed to : Tots els públics
Organize :
Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus
Modality: Presencial
Share it:
Giving Tuesday a l'Illa Diagnonal

Vall d'Hebron participa al Giving Tuesday des del centre comercial Illa Diagonal de Barcelona. Vine a veure'ns!

A l'estand de la campanya es reproduirà una de les habitacions del nou Centre de Neonatologia Avançada i es duran a terme tallers a càrrec dels professionals del Servei de Neonatologia de Vall d’Hebron per explicar com són les cures i l’atenció que reben els nadons prematurs. A l’estand també es realitzaran activitats relacionades amb el Projecte Germans, un taller que, a través de jocs i situacions simulades, prepara als nens per acostumar-los a veure els seus germans petits en un entorn mèdic hospitalitzat. 

A més, es es podran adquirir durant tot el dia les samarretes de la campanya #BornToBeExtraordinary dissenyades per Uttopy.

Des Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus impulsem el nou Centre de Neonatologia Avançada. Volem crear un nou centre on les famílies se sentin com a casa, creant espais familiars que facilitin i protegeixin la seva intimitat dins de l'hospital, en els que se sentin còmodes i on comptin sempre amb l'assessorament dels professionals.

Diversos estudis demostren que, la inclusió de les famílies com un agent més de l'equip de cures i la pràctica del contacte "pell amb pell" (mètode cangur), són essencials a l'hora de millorar la seva evolució i reduir les possibles seqüeles.

L'objectiu d'aquesta campanya és aconseguir l'aportació solidària de les persones, empreses i institucions, per convertir l'actual Servei de Neonatologia en un gran centre de referència per a nadons i que permeti seguir investigant sobre els beneficis que aporta la participació activa de les famílies en el tractament. Volem recaptar 880.000 €, dels quals l'Obra Social "La Caixa" ja ha col·laborat amb els primers 250.000 €.

Mitjançant aquest repte a "mi grano de arena" ens hem marcat l'objectiu de recaptar 65.000 €. Ajuda'ns a fer-ho realitat, fes la teva aportació solidària!

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.