Vall d'Hebron present al Giving Tuesday a l'Illa Diagonal

 
  Centre comercial Illa Diagonal —
24/11/2017
24/11/2017 -- De 10:00h a 20:00h
Addressed to : Tots els públics
Organize :
Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus
Modality: Presencial
Compártelo:
Giving Tuesday a l'Illa Diagnonal

Vall d'Hebron participa al Giving Tuesday des del centre comercial Illa Diagonal de Barcelona. Vine a veure'ns!

A l'estand de la campanya es reproduirà una de les habitacions del nou Centre de Neonatologia Avançada i es duran a terme tallers a càrrec dels professionals del Servei de Neonatologia de Vall d’Hebron per explicar com són les cures i l’atenció que reben els nadons prematurs. A l’estand també es realitzaran activitats relacionades amb el Projecte Germans, un taller que, a través de jocs i situacions simulades, prepara als nens per acostumar-los a veure els seus germans petits en un entorn mèdic hospitalitzat. 

A més, es es podran adquirir durant tot el dia les samarretes de la campanya #BornToBeExtraordinary dissenyades per Uttopy.

Des Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus impulsem el nou Centre de Neonatologia Avançada. Volem crear un nou centre on les famílies se sentin com a casa, creant espais familiars que facilitin i protegeixin la seva intimitat dins de l'hospital, en els que se sentin còmodes i on comptin sempre amb l'assessorament dels professionals.

Diversos estudis demostren que, la inclusió de les famílies com un agent més de l'equip de cures i la pràctica del contacte "pell amb pell" (mètode cangur), són essencials a l'hora de millorar la seva evolució i reduir les possibles seqüeles.

L'objectiu d'aquesta campanya és aconseguir l'aportació solidària de les persones, empreses i institucions, per convertir l'actual Servei de Neonatologia en un gran centre de referència per a nadons i que permeti seguir investigant sobre els beneficis que aporta la participació activa de les famílies en el tractament. Volem recaptar 880.000 €, dels quals l'Obra Social "La Caixa" ja ha col·laborat amb els primers 250.000 €.

Mitjançant aquest repte a "mi grano de arena" ens hem marcat l'objectiu de recaptar 65.000 €. Ajuda'ns a fer-ho realitat, fes la teva aportació solidària!

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.