Vall d’Hebron obre les portes: vine a conèixer espais que mai no has vist del Campus

Vall d’Hebron obre les portes gràcies al 48h Open House BCN 2021, que se celebra a Barcelona el cap de setmana del 23 i el 24 d’octubre i enguany està dedicat a l’arquitectura mediterrània. 

14/10/2021

Vols venir a veure els espais on treballen els professionals que vetllen per la teva salut? Vols conèixer una icona de l’arquitectura del barri i l’origen de la construcció dels seus voltants? Vall d’Hebron obre les portes gràcies al 48h Open House BCN 2021, que se celebra a Barcelona el cap de setmana del 23 i el 24 d’octubre i enguany està dedicat a l’arquitectura mediterrània. El 48h Open House BCN 2021 permet a la ciutadania conèixer de primera mà espais rellevants de Barcelona sovint inaccessibles. En aquesta edició l’activitat s’ha estès a altres localitats com Santa Coloma de Gramenet, Vilassar de Dalt, Sant Joan Despí, l’Hospitalet de Llobregat, Badalona i Sitges.

Vall d’Hebron participa en el 48h Open House BCN 2021 en un moment en què afronta un projecte de transformació que el convertirà en un espai més agradable, accessible, saludable i obert al món.

En primer lloc, Vall d’Hebron dona a conèixer a través d’uns vídeos en línia el dia a dia de l’Smart UCI, el Bloc Quirúrgic, així com la transformació del Campus i el nou edifici del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). Aquests vídeos, d’accés obert, els pots veure des d’aquest enllaç.

A més, organitzem  dues visites presencials.  Una als Laboratoris Clínics de Vall d’Hebron que són els laboratoris més grans de l’Estat espanyol i uns dels més grans d’Europa per volum i complexitat. Disposen de la tecnologia més innovadora, que permet millorar el temps de resposta. Tenen les tècniques diagnòstiques més avançades i un catàleg que comprèn més de 1.000 proves. L’altra visita és al Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), des del qual experts i científics treballen per identificar i aplicar noves solucions als problemes de salut de la societat i contribuir a estendre-les arreu del món.

Les visites tindran  una durada de 45 minuts i estan recomanades a partir dels 16 anys d’edat. Aquests són els horaris en què es podran realitzar:

Laboratoris Clínics de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron

Dissabte 23 d’octubre: tres visites 11 hores, 12 hores, 13 hores

Diumenge 24 d’octubre: tres visites 11 hores, 12 hores, 13 hores

Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR)

Dissabte 23 d’octubre: tres visites 16 hores, 17 hores, 18 hores

L’aforament és limitat i per tant, cal registrar-se prèviament a través de la web del  48h Open House BCN 2021.  Les inscripcions estaran obertes a partir del 19 d’octubre a les 10 hores en aquest enllaç.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.