Vall d’Hebron convida als futurs residents a una Jornada de Portes Obertes virtual el 5 i 6 de maig

Aquest any, Vall d'Hebron ofereix 150 places de 46 especialitats diferents. Podeu trobar informació detallada de cadascuna a www.vhc.cat/residents2021 així com la possibilitat de contactar amb tutors, tutores i residents de l’especialitat que voleu des de la mateixa web.  

28/04/2021

Com cada any, l'Hospital Universitari Vall d'Hebron celebra una Jornada de Portes Obertes perquè els futurs residents coneguin els avantatges de fer la seva formació sanitària especialitzada en el complex hospitalari més gran de Catalunya i un dels més innovadors de l'Estat.  Els pròxims 5 i 6 de maig, professionals de la salut, tutors i tutores i residents d’altres cursos de Vall d'Hebron rebran als futurs residents en una jornada de portes obertes virtual. El centre s'ha bolcat per facilitar tota la informació pràctica explicada en primera persona pels seus protagonistes. Perquè la jornada sigui amena i poder respondre totes les preguntes i dubtes dels futurs residents, s'han organitzat dues sessions cada dia, entre les 9.15 hores i les 17.15 hores, agrupant les diferents especialitats per àrees de coneixement similars. Cada unitat docent explicarà els punts forts i diferencials de les 46 especialitats a les quals poden accedir els llicenciats en Medicina, Farmàcia, Infermeria, Física, Química, Biologia i Psicologia. Els interessats poden omplir un formulari per fer la inscripció i rebran els enllaços per connectar-s’hi i enviar les preguntes que volen que responguin els tutors i tutores i/o residents de les especialitats que els interessi.


Vall d'Hebron és un parc sanitari de referència mundial on assistència, recerca, docència i innovació es donen la mà. Ofereix 150 places per a residents i nombroses oportunitats per a la seva formació. Amb una plantilla de més de 8.000 professionals, cada any atén 1.200.000 pacients, 260.000 urgències i porta a terme més de 450 trasplantaments. Disposa d'unitats especialitzades en primera línia preparades per tractar casos complexos en totes les etapes de la vida, des del naixement fins a la vellesa. L’existència de múltiples comissions interdisciplinàries al voltant d’aquesta complexitat facilita la relació, la col·laboració i l’intercanvi de coneixement entre residents.

 

La residència a Vall d'Hebron ofereix a més l’oportunitat de formar-se també en investigació, oferint formació específica  i promovent  experiències en aquest àmbit. Els residents que ho desitgin tenen la possibilitat de fer una rotació opcional al Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR). A més, en acabar la residència, hi ha la possibilitat d'optar a tres beques postresidència Carles Margarit d’un any, una beca postresidència David García-Dorado de dos anys o una beca Aula. 

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.