La venda de llibres solidaris ajuda a impulsar la recerca de Vall d’Hebron

En el Dia del Llibre i la Rosa, agraïm els autors i editorials dels llibres que ajuden a que la recerca continuï endavant.

22/07/2020

Aquest any, l’arribada de la COVID-19 va obligar a posposar la celebració del dia de Sant Jordi. Avui, 23 de juliol, celebrem un Dia del Llibre i de la Rosa diferent i únic. Des del Vall d’Hebron Campus Hospitalari aprofitem l’ocasió per agrair totes les iniciatives que, mitjançant la venda de llibres, són solidàries i ajuden a que la investigació continuï endavant.

Actualment, aquests són els llibres solidaris amb Vall d’Hebron:

  • “Sense Diagnòstic”, d’Eva Vilarrasa i publicat per l’Editorial Comanegra. Els beneficis aniran destinats a la recerca en malalties minoritàries del grup de Neurologia Pediàtrica del VHIR.
  • “El somni d'en Blai”, de Rafel Nadal i publicat pel Grup Planeta. La recaptació ajudarà a la recerca del grup de Fibrosi Quística del VHIR.
  • “El camí és llarg”, de Xavi Vallès i que forma part del projecte De l’hospital a la catedral. L’escriptor destina els beneficis al grup de Recerca Translacional en Càncer en la Infància i l'Adolescència del VHIR.
  • "Las historias de Sofía", de Concha Garcia. El conte és solidari amb el servei de Neonatologia de Vall d’Hebron.
  • “Una tripulació molt especial”, de Pilar Galve i publicat per l’editorial El Cep i la Nansa. Els beneficis del conte es destinaran a la recerca sobre malalties inflamatòries intestinals del grup de Fisiologia i Fisiopatologia Digestiva del VHIR.
  • “Aquest any no vindré a l'escola”, de Carlos Mascarell, publicat per Caligrama Editorial. Aquest conte és solidari amb el grup de Recerca Translacional en Càncer en la Infància i l'Adolescència del VHIR.
  • “#JuntosPodemos: Relatos en torno al Coronavirus”, una recull d’històries per recaptar diners per ajudar a la lluita contra la COVID-19 a Vall d’Hebron.
  • “El Pont de les cendres”, de Meritxell Egea. La recaptació del llibre es destinarà a la recerca del grup de Malalties Cardiovasculars del VHIR.
  • “T’estimem, petit valent”, d’Anna Gutiérrez, publicat per Edicions Tremendes. Els beneficis de la venda d’aquest conte es destinaran a la recerca en cardiopaties congènites pediàtriques del grup de Malalties Cardiovasculars del VHIR.

Moltes gràcies a tots i feliç Dia del Llibre i de la Rosa!

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.