Vall d’Hebron rep més de 200 tablets de Barcelona Tech City i Mobile World Capital Barcelona

Els dispositius facilitaran la comunicació dels pacients amb els seus familiars, que no poden fer visites presencials durant la pandèmia del coronavirus.

06/05/2020

Vall d’Hebron ha rebut avui més de 200 tauletes donades per Barcelona Tech City i Mobile World Capital Barcelona, que van engegar l’abril passat la campanya ‘Tauletes per als malalts de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron’. Aquesta donació té com a objectiu millorar el contacte dels pacients amb els seus éssers estimats, en un context en què les visites presencials han estat restringides com a mesura de prevenció per la Covid-19.

Amb aquestes 200 tauletes, Barcelona Tech City i Mobile World Capital Barcelona han volgut posar el seu gra de sorra per millorar la comunicació dels pacients i afavorir el seu entreteniment durant l’ingrés hospitalari. Les videoconferències s’han convertit en el millor aliat per estar en contacte amb el seu entorn de les persones que es recuperen a Vall d’Hebron de la COVID-19.

El projecte s'ha realitzat a través de la plataforma de micromecenatge Migranodearena i ha comptat amb la col·laboració de Rakuten TV, Cisco, Makenai, Vodafone, Samsung España i SEUR. Un total de 140 donants anònims hi han contribuit a través de Migranodearena a què els pacients de Vall d'Hebron disposin d'aquestes 200 tauletes per comunicar-se amb els seus éssers estimats.

Barcelona Tech City és una associació privada sense ànim de lucre creada per emprenedors que representa a més de 1.000 empreses del sector digital i tecnològic de Barcelona. Mobile World Capital Barcelona impulsa el desenvolupament digital de la societat.  Aglutina Mobile World Congress Barcelona i va fundar 4 Years From Now, la plataforma de negocis per a la comunitat de startups present en tots els esdeveniments de Mobile World Congress a tot el món.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.