Celebrem el Nadal a Vall d’Hebron

Aquest desembre l’equip de professionals de l’Hospital Infantil conjuntament amb associacions i voluntaris ha organitzat tot un seguit d’activitats perquè els nens i nenes que són a l’Hospital i les seves famílies puguin gaudir del millor Nadal possible!

13/12/2019

El Nadal és a tocar! És una època plena d’emocions i solidaritat, de reunions familiars i amb amics, de nostàlgia pels éssers estimats que ja no hi són, d’il·lusió per al nou any... I a Vall d’Hebron també volem celebrar-lo amb els nostres pacients i acompanyants.

Per això, aquest desembre l’equip de professionals de l’Hospital Infantil conjuntament amb associacions i voluntaris ha organitzat tot un seguit d’activitats perquè els nens i nenes que són a l’Hospital i les seves famílies puguin gaudir del millor Nadal possible!

  • Diumenge 15, d’11.00 a 13.00 hores: Teatre: “Els Pastorets”. Representació del clàssic de Nadal a les plantes 1, 2 de l'Hospital Infantil i 5 i 8 de l'Hospital de la Dona a càrrec del Foment Hortenc.
  • Dilluns 16, a les 16.00 hores: Entrega de cartes reials. Els carters reials vindran a entregar les cartes per a que nens i nenes escriguin els seus desitjos als Reis d’Orient
  • Dimecres 18, d’11.00 a 13.00 hores: Vine a fer cagar el Tió! Circuit per les diferents plantes d’hospitalització de l'Hospital Infantil.
  • Divendres 20, de 10.30 a 13.00 hores: Concerts de nadales per part de l’associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals per les plantes 5 i 8 de l'Hospital de la Dona i per la planta 2, UCI Pediàtrica, Hospital de Dia i Oncologia de l'Hospital Infantil.
  • Divendres 20, a les 12.00 hores: Descens vertical del Pare Noel per l'exterior de la façana de l'Hospital de la Dona. Posteriorment el Pare Noel, entrarà a l'Hospital Infantil i donarà regals als nens i nenes hospitalitzats. 
  • Divendres 20, a les 12.30 hores: Concert a càrrec de la Coral de l’Hospital Vall d’Hebron al vestíbul de l'Hospital Infantil i posteriorment al de l'Hospital General.
  • Dilluns 6 de gener, a les 10.00 hores: Benvinguda als Reis Mags d’Orient i entrega de les claus a la planta 3 i 9 d'hospitalització de l'Hospital General; a la planta 3 i 4 d'hospitalització, Cremats i UCI de l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats; i per les diferents plantes de l'Hospital Infantil i l'Hospital de la Dona.
Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.