El període d’inscripció del programa d•HEALTH Barcelona entra en la seva recta final

El període d’inscripcions del programa d·HEALTH Barcelona està a punt de finalitzar. Fins al desembre de 2019, Biocat durà a terme la selecció dels llicenciats i doctorats en ciències de la salut i de la vida, enginyeria i negoci i disseny que participaran en la 7a edició del programa de postgrau d·HEALTH Barcelona i es convertiran en els futurs innovadors i emprenedors del sector salut.

13/11/2019

T’agrada innovar? Ets d’esperit emprenedor? Tens idees però no saps com desenvolupar-les? Tenim la solució: d·HEALTH Barcelona!

Biocat va iniciar al juliol el període de selecció dels participants de la 7a edició del d·Health Barcelona 2020, un programa postgrau que busca formar innovadors i emprenedors en el sector de la salut i que començarà el gener de 2020. Les inscripcions es tanquen el pròxim  desembre, i els perfils seleccionats seran titulats en enginyeria, disseny, negocis o ciències de la vida.

El programa, que s’imparteix en anglès i castellà i té una durada de 9 mesos, segueix la metodologia del biodisseny creada per la Universitat de Stanford, a través de la qual es creen equips multidisciplinaris que, mitjançant l’observació directa tant dels pacients com dels professionals sanitaris dels hospitals, són capaços de detectar possibles necessitats clíniques no satisfetes que es puguin resoldre amb nous projectes o serveis. És per aquest motiu que el programa d·HEALTH Barcelona oferirà als participants dos mesos d’immersió en un ampli ventall d’hospitals, entre ells Vall d’Hebron. Altres centres que també participen en aquest projecte són l’Hospital Sant Joan de Déu, l’Institut Guttmann, l’Hospital Germans Trias o Hospital Clínic.

A partir de la seva immersió, els estudiants participaran en un cicle complet d’innovació, passant per totes les fases de creació d’un projecte: des de la identificació d’una idea de negoci, al disseny i prototipació del producte, fins al desenvolupament del model de negoci i la recerca de finançament.

Paral·lelament, adquiriran coneixements en medicina, tecnologies mèdiques i negocis o habilitats en àrees com design thinking o lideratge creatiu. Aquesta oferta formativa que d·HEALTH  Barcelona posa a disposició del participant comptarà amb la presència de més de 70 experts internacionals procedents de Boston o Stanford, entre d’altres.

Posant la mirada a les edicions passades, el 95% dels participants que han passat pel programa d·HEALTH han trobat feina en posicions d’innovació en hospitals, empreses farmacèutiques i de tecnologies mèdiques, així com en centres de recerca, consultores i altres serveis professionals. A més, actualment, un de cada tres participants du a terme un projecte de creació pròpia.

Cal afegir que d·HEALTH forma part del programa Innovation Fellowships, pertanyent a EIT Health, el principal consorci europeu en salut, el qual facilita als alumnes la mobilitat internacional amb altres programes.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.