Aquest dijous, vine a commemorar el Dia Mundial del Nen Prematur

En motiu del Dia Mundial del Nen Prematur, el 14 de novembre, a Vall d’Hebron farem una celebració que tindrà lloc a l’Hospital Infantil.

12/11/2019

En motiu del Dia Mundial del Nen Prematur, el 14 de novembre, a Vall d’Hebron farem una celebració que tindrà lloc a l’Hospital Infantil. La commemoració començarà a la Sala Familiar Ronald McDonald amb una benvinguda a càrrec del Dr. Félix Castillo, cap del Servei de neonatologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, i una conferència amb el títol “Porteig per a nadons prematurs”, a càrrec de Beatriz Moreno, infermera i educadora sobre porteig. A aquestes dues activitats hi podran assistir exclusivament els pares i mares que aquests dies tenen els seus nadons ingressats.

A partir de les 16.45 hores, al vestíbul del mateix Hospital Infantil hi haurà un mercat en què podràs trobar diverses parades amb productes que se solidaritzen amb la campanya “Amb tu com a casa” (que recapta fons per crear el nou Centre de Neonatologia Avançada de Catalunya): Uttopy, la marca de roba amb missatges a favor de grans causes; Els Peücs de l’Èlia, peücs fets a mà per a nadons; i “Las Historias de Sofía”, l’associació que ven contes infantils. També hi haurà una venda de productes de la Fundació Infantil Ronald McDonald pels projectes que du a terme aquesta fundació.

Els visitants també podran gaudir de l’actuació dels Doctores Sonrisa de la Fundación Theodora i d’un berenar gentilesa d’Arcasa.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.