Inaugurem l’exposició de fotografia científica “I tu què hi veus?”

L'exposició recull les fotografies científiques dels dotze finalistes del concurs fotogràfic que vam organitzar l’any passat entre els nostres professionals.

08/11/2019

Del 8 al 17 de novembre se celebra la 24a Setmana de la Ciència organitzada per la Generalitat de Catalunya i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. En el marc de la Setmana, a Vall d’Hebron hem inaugurat l’exposició titulada “I tu què hi veus?”, que recull les fotografies científiques dels dotze finalistes del concurs fotogràfic que vam organitzar l’any passat entre els nostres professionals.

En aquest concurs anual, que organitzem des de fa nou anys, tot el personal de Vall d’Hebron pot enviar les seves fotografies científiques. El concurs té l’objectiu de donar a conèixer no només la recerca dels nostres professionals, sinó la bellesa, plasticitat i singularitat de les imatges, paral·lelisme i sinergies entre la ciència, l’art i la creativitat.

En aquesta ocasió ens agradaria compartir les dotze fotografies finalistes del concurs del 2018 amb tota la ciutadania i per això hem creat aquesta exposició, que estarà ubicada al vestíbul de l’Hospital General des d’avui fins el 22 de novembre.

A més, amb l’exposició hem engegat un procés participatiu perquè tots els visitants pugueu dir què us suggereixen les imatges científiques dels nostres professionals. Per això us convidem a jugar i a compartir-ho amb tothom. Podeu fer-ho fotografiant la imatge, pujant-la a les xarxes socials esmentant-nos (@vallhebron), afegint l’etiqueta #SC19CAT i escrivint breument el que us suggereix la imatge científica. També podeu escriure els vostres comentaris en una butlleta que trobareu a l’exposició i deixar-los a la bústia que s’habilitarà per l’ocasió.

Més informació sobre la 24a Setmana de la Ciència en aquest enllaç.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.