La cursa solidària Nick Horta destina més de 5.000 € a una campanya per la lluita contra el càncer de la dona

La recaptació íntegra d’aquesta cursa, que s’emmarca dins la Festa Major d’Horta, s’ha destinat a la campanya 'Somni de colors', que contribueix a la investigació contra el càncer de la dona i la millora del benestar de la salut de totes aquelles dones que el pateixen

22/10/2019

Més de 1.300 persones van participar el passat 15 de setembre a la cursa solidària Nick Horta. Aquesta cursa, que enguany celebra la seva desena edició, ha recaptat més de 5.000 € que han estat destinats íntegrament a la lluita contra el càncer de la dona a través del projecte ‘Somni de Colors’ de Vall d’Hebron.

La cursa Nick Horta, organitzada per Nick Spa & Sports Clubs, amb Clínicum com a patrocinador principal i l’Obra Social ”la Caixa” com a col·laborador principal, ha posat el seu granet de sorra en la lluita contra el càncer de la dona. Ha estat una cursa solidària de cinc quilòmetres per als adults i una altra infantil d’1,5 quilòmetres amb el carrer Tajo com a punt de sortida i la plaça d’Eivissa com a meta. Keisy supermercats, MB Motors i la Inmo d’Horta també han organitzat i patrocinat la cursa.

Els fons recaptats ajudaran a finançar dos grans programes de recerca promoguts per Vall d’Hebron. Un primer projecte per la creació i desenvolupament de grups de suport i gestió emocional per a les pacients amb càncer que incidiran en els moments més crítics de la malaltia, així com la posterior anàlisi de l’impacte que es genera sobre la pacient en termes de reducció de l’estrès, millora de la qualitat de vida i disminució de l’angoixa gràcies a aquests programes. Un segon, consistent en una beca d’investigació biomèdica en càncer de la dona durant tres anys d’un investigador que s’integrarà dins d’un grup de recerca de Vall d’Hebron.

El mocador solidari, dissenyat per l’artista Clàudia Valsells i amb Judit Mascó, Ona Carbonell i Vanesa Lorenzo com a ambaixadores de la campanya, es pot comprar a les botigues Natura de tota Espanya i a Natura online.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.