El Departament de Salut i Ricky Rubio impulsen la campanya #AGUANTASENSEFUMAR

La campanya institucional té com a objectiu reduir el consum de tabac i evitar que els adolescents i els joves comencin a fumar.

15/10/2019

El Departament de Salut ha posat en marxa un conjunt de mesures per intentar reduir el consum de tabaquisme i #AGUANTASENSEFUMAR és una campanya institucional per intentar reduir el consum de tabac i per evitar que els adolescents i els joves comencin a fumar. Les dades indiquen que 8 de cada 10 persones comencen a fumar abans dels 20 anys. Per tant, si aconseguim que els joves aguantin fins als 18-20 anys sense fumar és molt possible que no ho facin al llarg de la seva vida.

Aquesta campanya està protagonitzada per Ricky Rubio, jugador de l'NBA i impulsor de la Ricky Rubio Foundation, la mare del qual va morir a causa d’un càncer de pulmó. La campanya vol conscienciar als joves que fumar afecta la salut i empitjora el rendiment físic, té efectes negatius sobre la imatge i l’autoestima i redueix el poder adquisitiu.

El lema principal de la campanya és AGUANTASENSEFUMAR i en Ricky Rubio protagonitza diverses proves complicades (anar en un patinet de nen, encistellar en una cistella mini i en moviment, seure en uns seients estrets d’avió i fer girar la pilota en una cinta de córrer) i el missatge és el següent: “Si Ricky Rubio aguanta dotze hores en un seient d’avió, tu també pots aguantar sense fumar”. En aquest sentit, s’han gravat quatre vídeos amb aquestes quatre proves que són l’eix central de la campanya. També hi ha falca de ràdio i pòsters que es distribuiran pels centres sanitaris i els instituts de Catalunya.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.