Ens sumem un any més al moviment solidari 'La fam no fa vacances'

Durant tres dies es recolliran aliments a diferents taules habilitades a l’Hospital General, l’Hospital Infantil i de la Dona i l’hospital de Traumatologia i Rehabilitació

11/06/2019

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus col·labora per setena vegada amb la Fundació Banc d’Aliments en el moviment solidari La fam no fa vacances, que té com a objectiu que les persones més necessitades del  nostre entorn rebin ajuda als mesos d’estiu. Durant tres dies, del 12 al 14 de juny, es recolliran aliments a diferents taules habilitades a l’Hospital General, l’Hospital Infantil i de la Dona i l’hospital de Traumatologia i Rehabilitació. Es demanen que siguin aliments d’alt valor nutritiu, com ara arròs, pasta, llegums, oli, conserves i llet. L’horari de recollida és de 9.00 a 14.00 hores.

A més, als tres hospitals (General, Hospital Infantil i de la Dona i Traumatologia) s’habilitaran taules amb aliments donats per l'empresa Central Borne, on es podrà comprar per un euro algun aliment i contribuir a la cistella.

L'alimentació i els diners recollits seran centralitzats per la Parròquia de la Verge de Natzaret del carrer Juan de Mena de Barcelona, que després en farà la distribució a les persones que ho necessitin. Entitats com la Fundació Maria Auxiliadora, Central Borne, Creu Roja de Barcelona i la Fundació Hospitalitat han contribuït amb els seus voluntaris a fer possible aquesta activitat a Vall d’Hebron.

La fam no fa vacances vol motivar a la ciutadania a mobilitzar-se contra la precarietat en el nostre entorn: durant els mesos de maig i juny recull aliments bàsics que permetin omplir els magatzems de les entitats d’ajuda social. A Catalunya més de 200.000 persones reben ajuda alimentària del Banc d’Aliments.  

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.