Honda porta regals als nens de Vall d'Hebron

 L'empresa Honda ha fet una donació de joguines a l'Hospital Infantil i de la Dona que serviran per contribuir al benestar emocional dels nens en el seu pas per l'Hospital.

28/12/2018

El passat 19 de desembre, grans paquets de regals van arribar a l'Hospital Infantil i de la Dona de Vall d'Hebron de la mà d'Honda Motor Europe Espanya. El fabricant de cotxes ha volgut amb aquesta iniciativa portar la màgia del Nadal als nens que visiten l'Hospital. Aquestes joguines permetran que els petits puguin disfrutar d'una estada més agradable a l'Hospital.

El lliurament de les joguines, que va tenir lloc a l'entrada de l'Hospital Infantil i de la Dona, va comptar amb la presència de la vicepresidenta de la companyia Honda Motor Europe Espanya, Madoka Chujo, i altres empleats de l'empresa, a qui van rebre en representació de Vall d'Hebron, Eunice Blanco, Cap d'Atenció a la Ciutadania i Treball Social de l'Hospital Infantil i de la Dona. La recepció de les joguines també va comptar amb la presència de la pallassa Dra. Somriure que sol amenitzar l'estada dels petits hospitalitzats i els seus familiars.

Sens dubte, les joguines i la Dra. Somriure ajudaran al fet que els nens tornin a connectar amb les ganes de jugar i riure, recuperant així la il·lusió per recuperar-se com més ràpidament possible.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.