Vall d'Hebron celebra el Dia Internacional del Nen Hospitalitzat amb una jornada festiva

Amb motiu del Dia Internacional del Nen Hospitalitzat que se celebra el 13 de maig, avui hem dedicat el matí a festejar amb els nens i nenes que estan hospitalitzats, les seves famílies i el personal sanitari que té cura d'ells durant el temps que han de passar a Vall d'Hebron i els voluntaris.

10/05/2018

Ha estat un matí ple de màgia, rialles, balls i molts petons gràcies a l'actor Octavi Pujades, el mag Carles d'Abracadabra, les Cheerleaders de Golden All Stars Barcelona i els voluntaris de les fundacions Theodora, Pequeño Deseo, Maria Auxiliadora, Make a Wish i Un dia per riure. També ens han acompanyat alumnes de l'escola Mare de Déu de Montserrat de Barcelona.

"Cada any 7.200 nens ingressen a l'Hospital MaternoInfantil de Vall d'Hebron i per ells, per les seves famílies i per als prop de 700 voluntaris de 41 associacions de voluntariat diferents que col·laboren amb nosaltres celebrem avui el Dia Internacional del Nen Hospitalitzat", ha explicat la Dra. Rocio Cebrián, Subdirectora Assistencial de Vall d'Hebron. També ha volgut agrair la tasca dels voluntaris que fan és més agradable l'estada dels petits a l'hospital, ja que incorporen un element de distracció i alegria a la seva estada.

A continuació ha donat pas a l'actor Octavi Pujades qui ha recordat que "els més importants en un dia com avui són els nens i nens i per això han de gaudir i passar-ho bé tot i estar en un hospital".

Tot seguit ha actuat el mag Carles qui, amb els seus jocs de màgia sempre sorprèn. Finalment les Cheerleaders han fet una exhibició d'acrobàcies que ha deixat amb la boca oberta a tots els assistents i tots plegats, nens i adults han ballat les cançons Te lanzo un beso de Conchita i Un mar de besos de Bombai. En acabar els balls, els petits han enlairat globus i petons per posar el punt final a l'acte.

 

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.