Suma’t a commemorar el Dia Internacional del Nen Prematur

Avui, amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Nen Prematur, l’Hospital MaternoInfantil Vall d’Hebron i l’Associació de Nens Prematurs de Vall d’Hebron han organitzat un programa d’activitats per a tota la família que començaran a les 17h.

17/11/2017

Un dels moments més importants serà la presentació del projecte “Amb tu, com a casa”, que vol recaptar 880.000 euros per crear un nou Centre de Neonatologia Avançada. El projecte té com a objectiu crear espais que protegeixin i facilitin la intimitat de les famílies dels nens prematurs ingressats, en els quals se sentin còmodes i on rebin sempre l’assessorament i el suport dels professionals sanitaris.

La campanya es va engegar el passat 17 d’octubre, tot just fa un mes, i ja s’ha recaptat el 35% dels diners que es necessiten. Els principals donants fins ara han estat la Fundació Bancària la Caixa, amb 250.000 euros, la companyia farmacèutica Roche amb 30.000 euros i en aquests últims dies s’hi han afegit noves empreses. Una d’elles és NUK, una marca líder en productes per a bebés i embarassades que aportarà 5.000 euros. Disposa d’una línia de productes hospitalaris per a nens amb necessitats especials, NUK MedicPro, que abasta des de les tetines i xumets d'ús intrahospitalari fins a les línies específiques de xumets terapèutics i tetines per a nadons prematurs, que han suposat una novetat important en l'alimentació i desenvolupament fisiològic d'aquests nadons, accelerant i propiciant el seu pas a l'alimentació materna.

D’altra banda, la venda de samarretes va per bon camí, amb 100 unitats venudes i a la plataforma de crowdfunding migranodearena.com ja s’han registrat 290 donacions per un import de més de 18.000 euros. També s’ha aconseguit el suport de reconegudes mamabloggers i influencers que ens ajuden en la difusió de la campanya en xarxes socials.

Si voleu col·laborar podeu fer-ho a través del web  ambtucomacasa.com,  la plataforma migranodearena.com i a través del portal de donatius Caixa Bank, o bé comprant samarretes Uttopy amb el lema #BornToBeExtraordinary, que és a la vegada l’etiqueta de la campanya a xarxes socials. Les samarretes també es podran adquirir durant el Giving Tuesday a l’estand de la campanya que Vall d’Hebron instal·larà a l’Illa Diagonal a partir del 24 de novembre.

 

Agenda d’activitats del dia 17 de novembre a l’Hospital MaternoInfantil Vall d’Hebron

 

17.00. Visita de les mamabloggers i donants de la campanya al Servei de Neonatologia

17.30. Acte simbòlic de penjada de fotografies dels nens prematurs nascuts a Vall d’Hebron i els seus primers peücs

          Sessió fotogràfica

18.00. Presentació del projecte “Amb tu, com a casa” (sala d’actes)

18.30. Foto de família

Activitats per a nens organitzades per l’Associació de Nens Prematurs de Vall d’Hebron

Berenar gràcies a la col·laboració dels Mercats Vall d’Hebron i Boqueria i de l’empresa Càtering Arcasa

            Venda de marxandatge Uttopy i campanya “Amb tu, com a casa”

Share it:

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.