Suma’t a commemorar el Dia Internacional del Nen Prematur

Avui, amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Nen Prematur, l’Hospital MaternoInfantil Vall d’Hebron i l’Associació de Nens Prematurs de Vall d’Hebron han organitzat un programa d’activitats per a tota la família que començaran a les 17h.

17/11/2017

Un dels moments més importants serà la presentació del projecte “Amb tu, com a casa”, que vol recaptar 880.000 euros per crear un nou Centre de Neonatologia Avançada. El projecte té com a objectiu crear espais que protegeixin i facilitin la intimitat de les famílies dels nens prematurs ingressats, en els quals se sentin còmodes i on rebin sempre l’assessorament i el suport dels professionals sanitaris.

La campanya es va engegar el passat 17 d’octubre, tot just fa un mes, i ja s’ha recaptat el 35% dels diners que es necessiten. Els principals donants fins ara han estat la Fundació Bancària la Caixa, amb 250.000 euros, la companyia farmacèutica Roche amb 30.000 euros i en aquests últims dies s’hi han afegit noves empreses. Una d’elles és NUK, una marca líder en productes per a bebés i embarassades que aportarà 5.000 euros. Disposa d’una línia de productes hospitalaris per a nens amb necessitats especials, NUK MedicPro, que abasta des de les tetines i xumets d'ús intrahospitalari fins a les línies específiques de xumets terapèutics i tetines per a nadons prematurs, que han suposat una novetat important en l'alimentació i desenvolupament fisiològic d'aquests nadons, accelerant i propiciant el seu pas a l'alimentació materna.

D’altra banda, la venda de samarretes va per bon camí, amb 100 unitats venudes i a la plataforma de crowdfunding migranodearena.com ja s’han registrat 290 donacions per un import de més de 18.000 euros. També s’ha aconseguit el suport de reconegudes mamabloggers i influencers que ens ajuden en la difusió de la campanya en xarxes socials.

Si voleu col·laborar podeu fer-ho a través del web  ambtucomacasa.com,  la plataforma migranodearena.com i a través del portal de donatius Caixa Bank, o bé comprant samarretes Uttopy amb el lema #BornToBeExtraordinary, que és a la vegada l’etiqueta de la campanya a xarxes socials. Les samarretes també es podran adquirir durant el Giving Tuesday a l’estand de la campanya que Vall d’Hebron instal·larà a l’Illa Diagonal a partir del 24 de novembre.

 

Agenda d’activitats del dia 17 de novembre a l’Hospital MaternoInfantil Vall d’Hebron

 

17.00. Visita de les mamabloggers i donants de la campanya al Servei de Neonatologia

17.30. Acte simbòlic de penjada de fotografies dels nens prematurs nascuts a Vall d’Hebron i els seus primers peücs

          Sessió fotogràfica

18.00. Presentació del projecte “Amb tu, com a casa” (sala d’actes)

18.30. Foto de família

Activitats per a nens organitzades per l’Associació de Nens Prematurs de Vall d’Hebron

Berenar gràcies a la col·laboració dels Mercats Vall d’Hebron i Boqueria i de l’empresa Càtering Arcasa

            Venda de marxandatge Uttopy i campanya “Amb tu, com a casa”

Compártelo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.