Vall d’Hebron organitza una jornada d’atenció al dol perinatal

Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus acull el dilluns 23 d’octubre una jornada centrada en el dol perinatal. La jornada està dirigida als professionals sanitaris (matrones, infermeres, auxiliars d'infermeria, obstetres, ginecòlegs, pediatres, psicòlegs i altres professionals ) que han de fer front a una situació tan complicada com una mort gestacional o neonatal.

18/10/2017

És d'especial importància que els professionals ofereixin un adequat acompanyament i atenció a les famílies que passen per una mort gestacional o d’un nadó acabat de néixer. El tracte que rebin les famílies per part dels professionals pot ajudar-los a afrontar aquesta situació i tindrà molt a veure amb l'enfocament del seu dol. Durant la jornada es proposarà una anàlisi i reflexió sobre com els professionals poden oferir una millor atenció en els casos de mort perinatal. També hi participaran pares que han passat per un procés de pèrdua perinatal. Es tracta de seguir avançant en la cura a les famílies que passen per aquesta dura experiència, així com en el benestar dels professionals que les acompanyen i que també es veuen afectats.

D’aquesta manera, els professionals podran reflexionar, compartir i aportar coneixement sobre l'atenció a la mort perinatal. A més, se’ls facilitaran recursos per abordar les situacions de mort intraúter, intrapart i neonatal d’una manera empàtica i basada en les bones pràctiques. Així mateix s'abordarà el tema de la comunicació eficaç.

Els professionals que ho desitgin poden realitzar la inscripció al web d’Aula Vall d’Hebron (apartat de propers cursos).

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.