Vall d’Hebron organitza una jornada d’atenció al dol perinatal

Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus acull el dilluns 23 d’octubre una jornada centrada en el dol perinatal. La jornada està dirigida als professionals sanitaris (matrones, infermeres, auxiliars d'infermeria, obstetres, ginecòlegs, pediatres, psicòlegs i altres professionals ) que han de fer front a una situació tan complicada com una mort gestacional o neonatal.

18/10/2017

És d'especial importància que els professionals ofereixin un adequat acompanyament i atenció a les famílies que passen per una mort gestacional o d’un nadó acabat de néixer. El tracte que rebin les famílies per part dels professionals pot ajudar-los a afrontar aquesta situació i tindrà molt a veure amb l'enfocament del seu dol. Durant la jornada es proposarà una anàlisi i reflexió sobre com els professionals poden oferir una millor atenció en els casos de mort perinatal. També hi participaran pares que han passat per un procés de pèrdua perinatal. Es tracta de seguir avançant en la cura a les famílies que passen per aquesta dura experiència, així com en el benestar dels professionals que les acompanyen i que també es veuen afectats.

D’aquesta manera, els professionals podran reflexionar, compartir i aportar coneixement sobre l'atenció a la mort perinatal. A més, se’ls facilitaran recursos per abordar les situacions de mort intraúter, intrapart i neonatal d’una manera empàtica i basada en les bones pràctiques. Així mateix s'abordarà el tema de la comunicació eficaç.

Els professionals que ho desitgin poden realitzar la inscripció al web d’Aula Vall d’Hebron (apartat de propers cursos).

Compártelo:

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vhebron.net, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.