Actualització del tractament conservador de l'escoliosi idiopàtica

L’Hospital de Traumatologia i Rehabilitació Vall d’Hebron va acollir la primera edició del Curs Nacional en Rehabilitació de Deformitats del Raquis. 

25/06/2017

La trobada va tenir l’aval de la Societat Espanyola de Rehabilitació i Medicina Física, i va comptar amb ponents de prestigi internacional. Entre ells, el Dr. José María Climent, cap del Servei de Rehabilitació de l’Hospital General d’Alacant i el Dr. Ferran Escalada, cap del Servei de Rehabilitació de l’Hospital Parc de Salut Mar de Barcelona. També hi van participar el Dr. Joan Bagó, de la Unitat de Cirurgia del Raquis Vall d’Hebron, i la Dra. Elisabetta d’Agata, de la Unitat de Recerca de la Columna Vertebral del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), i el Dr. Fabio Zaina, president de la Societat Internacional del Maneig Ortopèdic de les Deformitats del Raquis (SOSORT).

 

Part pràctica

A banda de les diferents ponències, el curs va comptar amb un taller pràctic amb pacients en el qual es van poder veure les modalitats d’exercicis de les dues escoles de fisioteràpia per a l’escoliosi. El taller va anar a càrrec del Dr. Manuel Rigo, director de l’Institut Elena Salva de Barcelona i també director de l’escola Barcelona-Schroth, i de la fisioterapeuta Alessandra Negrini, de l’escola italiana SEAS. L’èxit del curs ha portat la seva direcció a proposar que les futures edicions es realitzin de nou a Vall d’Hebron.

Share it:

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.