Vall d'Hebron s'incorpora a la Barcelona Respiratory Network

El Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari s’ha sumat al projecte Barcelona Respiratory Network(BRN), una iniciativa que impulsa la recerca i la innovació en salut respiratòria a la capital catalana, fomentant la cooperació entre el sector públic i el privat.

25/04/2017

El Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari s’ha sumat al projecte Barcelona Respiratory Network(BRN), una iniciativa que impulsa la recerca i la innovació en salut respiratòria a la capital catalana, fomentant la cooperació entre el sector públic i el privat. Amb la incorporació del Servei de Pneumologia Vall d’Hebron i del grup de recerca en Pneumologia del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), la BRN compta amb tots els hospitals terciaris de Barcelona i reforça el seu potencial per desenvolupar projectes de recerca.

El cap del Servei de Pneumologia i del grup de recerca del VHIR, el Dr. Jaume Joan Ferrer, ha apuntat que “ara la BRN té totes les forces de la recerca pneumològica catalana”. En aquest sentit, per Vall d’Hebron, incorporar-se a la xarxa permetrà “poder fer recerca de forma conjunta amb tots els altres actors”, públics i privats.

 

Recerca en xarxa 

La Barcelona Respiratory Network és una iniciativa engegada l’any 2012 per potenciar i agilitzar la recerca i la innovació en salut respiratòria. Es tracta d’una fundació privada sense ànim de lucre, creada com una aliança estratègica entre investigadors d’hospitals i centres de recerca, indústria farmacèutica i societat civil. El seu repte principal és promoure la salut respiratòria i lluitar contra les malalties pulmonars, impulsant Barcelona com un centre de referència internacional en aquest camp.

Share it:

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.