Homenatge a la Dra. Cuxart a tota una vida dedicada a la la medicina física

La presidenta de la societat, la Dra. Sílvia Ramon, va voler manifestar “el nostre agraïment sincer a la seva incansable tasca en benefici dels pacients i de l’especialitat”. Per la Dra. Cuxart, que es jubilarà el pròxim 27 de març, l’homenatge va ser “inesperat, només puc expressar el meu agraïment i l’emoció que em va provocar”.

24/03/2017

La Junta Directiva de la Societat Catalana de Medicina Física i Rehabilitació (SCMFiR) va retre homenatge el passat 17 de març a la carrera de la Dra. Ampar Cuxart, cap del Servei de Medicina Física i Rehabilitació Vall d’Hebron. L’acte va tenir lloc en el marc de la XXVII Jornada anual d’Actualització en Medicina Física i Rehabilitació, que es va fer al Recinte Històric de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

 

La presidenta de la societat, la Dra. Sílvia Ramon, va voler manifestar “el nostre agraïment sincer a la seva incansable tasca en benefici dels pacients i de l’especialitat”. Per la Dra. Cuxart, que es jubilarà el pròxim 27 de març, l’homenatge va ser “inesperat, només puc expressar el meu agraïment i l’emoció que em va provocar”.

 

Tasca per promoure la medicina física

 

La Dra. Ampar Cuxart va presidir la SCMFiR entre els anys 2005 i 2009, promovent el desenvolupament de l’especialitat de medicina física i rehabilitació i contribuint a la millora científica dels membres de la societat. Com a cap del Servei de Medicina Física i Rehabilitació Vall d’Hebron, va impulsar el programa de rehabilitació domiciliària del centre i ha coordinat la Unitat d’Espina Bífida, pionera en el tractament dels pacients afectats per aquesta patologia des d’abans de néixer i en totes les etapes de la seva vida. A la vegada, la seva tasca ha portat Vall d’Hebron a ser reconegut com un dels centres capdavanters en rehabilitació a Catalunya, als camps de l’assistència, la docència i la recerca.

Share it:

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.