El conte ‘T’estimem, petit valent!’ dóna els seus beneficis al Servei de Cardiologia Pediàtrica de Vall d’Hebron

El fill de l’Anna Gutiérrez va néixer el novembre de l’any 2019 amb una cardiopatia congènita, de la que va ser operat amb cinc dies de vida. Experiència que va inspirar-la a escriure el conte ‘T’estimem, petit valent!’, amb el qual s’han recaptat 4.000€.

05/10/2020

El fill de l’Anna Gutiérrez va néixer el novembre de l’any 2019 amb una cardiopatia congènita, de la que va ser operat amb cinc dies de vida. Aquesta experiència va inspirar la seva mare a escriure el conte basat en l’experiència personal ‘T’estimem, petit valent!’, d’Edicions Tremendes.

La història explica tot el procés de la cardiopatia fins al moment de l’operació, i com ho va viure la família d’Osona. “No tenia la necessitat d’explicar al món la meva situació, però sí que volia donar a conèixer les cardiopaties congènites”, explica l’Anna. Assegura que, fins que no s’hi van trobar, no sabien ben bé com afrontar el problema de cor del seu fill. Una vegada va passar tot, la família va posar-se a investigar per a conèixer més sobre les cardiopaties congènites. Aleshores va ser quan l’Anna va decidir escriure el seu primer relat.

Les il·lustracions són de la Nina Bach, una antiga companya d’universitat de l’Anna, que reconeix que “van ajudar a fer que la història adquirís el to tendre que havia de tenir”.

‘T’estimem, petit valent!’ està sent tot un èxit. “El que més m’emociona és quan alguna família m’explica el que diuen els seus infants quan els hi expliquen el conte. Són els més sincers i els que realment et fan adonar que hem aconseguit l’objectiu que ens havíem proposat!”, afegeix l’Anna.

El llibre es pot trobar a la botiga infantil Maternal de Vic, la farmàcia Pons Casals de Sant Pere de Torelló, la llibreria Punt Font de Torelló, l’Ungles Lourdes nail bar de Manlleu, l’estanc Anita de Ripoll, el súper Anna’s i la llibreria Serra de Les Planes d’Hostoles, i la botiga infantil Els Pitius, la Copisteria i la llibreria Drac d’Olot. A més, també es pot contactar directament a través de la pàgina d’Instagram @petitsvalents_cardiopaties.

#VHTocaElCor

Amb el conte “t’estimem, petit valent” s’han recaptat 4.000€. Tots els beneficis aniran destinats a la campanya #VHTocaElCor, que Vall d’Hebron va llançar l’any passat per conscienciar sobre la importància de les cardiopaties infantils, així com destacar el paper del Servei de Cirurgia Cardíaca i Cardiologia Pediàtrica de l’hospital com el centre de Catalunya que atén pacients d’una major complexitat.

Així ho resumeix el Dr. Ferran Rosés, cap clínic de Cardiologia Pediàtrica de l’Hospital Universitari, que assenyala que “sensibilitzar la ciutadania sobre les cardiopaties infantils i contribuir al fet que la recerca avanci en aquest camp són els objectius fonamentals de la campanya”. Vall d’Hebron disposa d’un equip de professionals que atén les cardiopaties congènites des de la vida fetal a l’adulta i realitza una assistència integral al mateix centre. Això ofereix continuïtat i assegura la millor atenció durant aquesta fase de transició. “Som un grup plenament dedicat als nens amb malalties del cor. El nostre objectiu és l’excel·lència, tractar molt bé les famílies i fomentar la recerca per donar-los una vida millor”, conclou Rosés.

Compártelo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.