We are Vall d'Hebron

Sara Martín Nalda's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Sara
Martín Nalda

Dra.
Sara
Martín
Nalda

Sóc adjunta al servei d'oftalmologia des de juny de 2007 i formo part de la secció de còrnia i superfície ocular. En els últims anys he estat bolcada (juntament amb els meus companys de secció) en el desenvolupament i realització de tots els tipus de trasplantament corneal.

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Doctor
Ophthalmology
Location
Curriculum

Currículum

Vaig fer la residència MIR d'oftalmologia a l'Hospital Vall d'Hebron (2003- 2007) i en acabar em vaig incorporar com a adjunta del servei d'oftalmologia. Des de llavors sóc membre de l'equip de trasplantaments de còrnia i reconstrucció complexa de la superfície ocular juntament amb els doctors Javier Puig Galy i Laia Bisbe López.

Actualment realitzo tots els tipus de trasplantaments corneals (queratoplàstia penetrant, queratoplàstia lamel·lar anterior profunda i queratoplàstia lamel·lar posterior, DMEK i DSAEK). La tècnica DMEK la portem realitzant des de l'any 2013 amb excel·lents resultats.

- Activitat docent:
Sóc associada clínica de la facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona des de 2014 fins a l'actualitat i col·laboro en la formació de residents a programa MIR en el servei d'oftalmologia de l'Hospital Vall d'Hebron.

- Activitat de recerca:
He participat com a investigadora principal o col·laboradora en diversos projectes d'investigació. Tenim gran experiència en el tractament amb derivats hemàtics en patologia greu de la superfície ocular i actualment estem realitzant un estudi multicèntric sobre l'ús de col·liri de plasma de cordó en aquests casos.

- Publicacions:
Sóc autora i col·laboradora en diverses publicacions i he presentat vídeos i comunicacions en congressos nacionals i internacionals.

- Altres col·laboracions:
He participat també en projectes d'ajuda al desenvolupament en altres països com al Vietnam col·laborant en la lluita contra el tracoma (realitzant cirurgies palpebrals i de reconstrucció de superfície ocular) i en Etiòpia realitzant cirurgies de cataracta.
  
Related professionals
Dr. Antoni
Dou Saenz de Vizmanos
Dr. Josep
García Arumí
Head of Department
Ophthalmology
Person in charge/Manager/Director
Ophthalmology
Dr. Javier José
Puig Galy
Dr. Òscar
Balaguer Solé
Dr. Manuel Antonio
Amilburu Pérez
Doctor
Ophthalmology
Doctor
Ophthalmology
Dr. Jaime
Rigó Quera
Dr. Alfredo
Pueyo Ferrer
Dr. Gianluca
Fatti
Dra. Anna
Boixadera Espax
Dra. Laia
Bisbe López
Dr. Joan
Oliveres Martinez
Doctor
Ophthalmology
Dra. Elena
Jurado Gonzalez
Doctor
Paediatric Ophthalmology
Dra. Marta
Castany Aregall