Dr. Raul Cocera Rodriguez

Institutions of which it is part

Hospital General

Urologia

General Hospital

Doctor

Sóc metge adjunt del servei de Urologia. Desenvolupo la meva activitat mèdica dintre  de la Unitat de Urologia Funcional, Neurourologia i Urodinàmica i com a responsable de la  Unitat de Andrologia. Així mateix formo part de l’equip de professionals dedicats al seguiment i control urològic del pacients amb lesió medul·lar, mielomeningocele, esclerosis múltiples i patologia neurourològica complexa.

Curriculum

Em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona al 2012 i vaig realitzar la meva especialització via MIR de Urologia a l'Hospital Universitari de Bellvitge de Barcelona (2013-2018) , aconseguint al  el certificat “Fellow of the European Board of Urology “ al 2018.

Des de juny del 2018 sóc facultatiu especialista de Urologia al Hospital Vall Hebron (HVH) i sóc responsable de la  Unitat de Andrologia i membre de la Unitat de Urologia Funcional, Neurourologia i Urodinàmica, a més participo al comitè de lesionats medul·lars de HVH.

La meva activitat assistencial es centra fonamentalment en la andrologia i la patologia funcional del aparell urinari, amb especial dedicació a la cirurgia protètica urològica (pròtesis de penis i dispositius antincontinència femenins i masculins). 

Sóc membre de la Secció de Andrologia de la Societat Catalana de Urologia, de la Societat Espanyola de Urologia i de la Associació Espanyola de andrologia, medicina sexual i reproductiva.

Per altra banda, al llarg de l’any mantinc la meva formació continuada a través de cursos, congressos i jornades científiques nacionals i internacionals, sent  autor i coautor de ponències en diferent congressos a si com de articles publicats en revistes nacionals i internacionals.

Institutions

Hospital General

Urologia

General Hospital

Doctor

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.