We are Vall d'Hebron

Paula Garcia Aguilar's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Paula
Garcia Aguilar

Dra.
Paula
Garcia
Aguilar

Sóc Llicenciada en Medicina i especialista en Ginecologia i Obstetrícia amb especial interès per la medicina perinatal i fetal, que fa referència a qualsevol patologia del fetus així com al seu maneig i tractament intraúter, si s’escau.

Centers Info

Belongs to the institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Doctor
Foetal Medicine
Location
Curriculum

Currículum

Vaig cursar els estudis de Medicina a la Universitat de Barcelona (UB) al Campus Hospital Clínic del 2008 al 2014 i a través del sistema MIR vaig obtenir la plaça de resident per a cursar l’especialitat en Obstetrícia i Ginecologia a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona entre els anys 2015 i 2019. Va ser durant aquesta etapa que vaig dirigir la meva atenció a la medicina maternofetal, realitzant una estada formativa a la Fetal Medicine Foundation de Londres durant l'últim any de la meva residència.


Vaig iniciar la meva activitat assistencial i investigadora en el marc perinatal l'any 2019 a l'Hospital Vall d’Hebron. Actualment formo part del Servei d’Obstetrícia de l’Hospital Infantil i de la Dona, on estic formant-me de manera més específica en medicina fetal.

 
Noticies relacionades
Related professionals
Dra. Nerea
Maiz
Doctor
Foetal Medicine
Researcher
Maternal and Foetal Medicine
Dra. Carlota
Rodó
Doctor
Foetal Medicine
Researcher
Maternal and Foetal Medicine