Dr. Moisés Labrador Horrillo

Institutions of which it is part

Sóc especialista MIR en Immunologia des del 1996 i en Al·lergologia des del 2007. Entremig, al 1999 vaig llegir la meva tesis titulada “Connectivopaties mixtes: descripció d'un nou autoanticòs nucleolar. Estudi d'un model murí de MECH crònica” que va ser distingida en premi extraordinari de Doctorat al 2001. Des de 2007 fins a l'actualitat, he treballat com a metge facultatiu especialista en Al·lergologia a la Secció d’Al·lergologia de l’Hospital Vall d'Hebron. Soc Professor de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona des del 2009, aquest 2021 he obtingut la plaça de Professor Titular. He estat Director o Codirector de 6 tesis doctorals y 4 Treballs de Fi de Grau.

Curriculum

Sóc metge especialista d’Al·lergologia de l’Hospital Universitari Vall d'Hebron des del 2007. Abans que la formació MIR en Al·lergologia vaig fer la formació MIR en Immunologia a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, així sóc “doble especialista”. Soc Doctor en medicina i Cirugia .
La meva àrea d’investigació actual es centra en l'àrea de l'al·lèrgia: urticària crònica, asma bronquial, al·lèrgia molecular (nsLTP i al·lèrgia a himenòpters), dessensibilització a medicaments de quimioteràpia i estudi de mediadors d'anafilaxi i en l’area immunologia en malalties autoimmunes, específicament en la detecció d’autoanticossos en miopaties inflamatòries idiopàtiques; en les immunodeficiències, específicament l'angioedema hereditari.
La meva vocació inclou la docència, motiu pel que col·laboro com a Professor Titular de la Llicenciatura de Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona des del 2009, Màster de immuno-al·lergologia de la UB/UAB. des del 2007.  i participo de la realització de cursos dirigits a al·lergòleg sobre diagnòstic molecular, estudi al·lèrgia a verí d'himenòpters i formació específica en angioedema hereditari.
He participat como Investigador principal o subinvestigador en mes de 15 assaigs clínics de Lupus eritematosos sistèmic, urticària crònica, angioedema hereditari, asma i immunoteràpia amb al·lèrgens
Soc autor o coautor de més de 100 articles indexats de PubMed en el camp de l’autoimmunitat i l'al·lèrgia, i també diversos capítols de llibres publicats a la mateixa àrea.
 
Moisés Labrador Horrillo

Institutions

Vall Hebron Institut de Recerca

Main researcher

Systemic Diseases

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.