Dra. Miriam de Nadal

Institutions of which it is part

General Hospital

Anaesthesia, Resuscitation and Pain Management

Soc llicenciada en Medicina i Cirurgia i especialista en Anestesiologia i Reanimació. Vaig acabar la Tesi Doctoral l'any 1998. Des del 1995 treballo al Servei d'Anestesiologia i Reanimació de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Actualment soc cap Clínic d'Anestesiologia i responsable de la Unitat de Reanimació. Investigadora sènior de la Unitat de Recerca de Neurotraumatologia i Neurocirurgia (UNINN), dins l'eCORE Brain & Mind and Behaviour de l'Institut de Recerca Vall d’Hebron, Soc professora associada de la UAB i Instructora de suport vital avançat per l'European Resuscitation Council.

Curriculum

Des del 2005 coordino la Unitat de Reanimació de l'HUVH, com a responsable de l'àrea de crítics quirúrgics, els meus camps clínics d'interès són la Medicina Perioperatòria i la Monitorització Hemodinàmica. Coordino la Secció de Crítics de la Societat Catalana d'Anestesiologia (SCARTD) i soc membre del Grup de Treball de Cures Intensives de la Sociedad Española de Anestesiología (SEDAR). He estat Tutora acreditada de l'especialitat d'Anestesiologia i Reanimació (2004-2013) i Vocal de la Comissió de Docència de la Societat Catalana d'Anestesiologia (2004-2009). Professora associada del Departament de Cirurgia de la Facultat de Medicina de la UAB i coordinadora de l'àrea de simulació clínica de la Unitat Docent HUVH. Directora de 12 tesis doctorals i Professora en Màsters de postgrau a la UAB i la UB. En relació amb la recerca, soc responsable al centre dels projectes internacionals cooperatius liderats per la Universitat de McMaster (Canadà) i de projectes de recerca de la European Society of Anesthesiology and Intensive Care (ESAIC). Els meus indicadors generals de qualitat de la producció científica es poden consultar a ORCID: http://orcid.org/0000-0002-4559-2463, SCOPUS ID: 6602959140, Researcher ID: J-8127-2017
Miriam de Nadal

Institutions

General Hospital

Anaesthesia, Resuscitation and Pain Management

Vall Hebron Institut de Recerca

Main researcher

Neurotraumatology and Neurosurgery Research Unit (UNINN)

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.