Sra. Inés Jiménez Lozano

Institutions of which it is part

Children's Hospital and Woman's Hospital

Pharmacy

Specialist Pharmacy Technician

Sóc farmacèutica especialista en Farmàcia Hospitalària, i treballo al Servei de Farmàcia de l’Hospital Infantil i de la Dona. El Servei de Farmàcia realitza la gestió del medicament i l’atenció farmacèutica centrada en l’ús segur dels medicaments, l’elaboració dels medicaments per a tractaments individualitzats tant per a pacients ingressats com ambulatoris, i col·labora amb els diferents equips mèdics per assolir la millor atenció multidisciplinar pel pacient. Estic implicada en les àrees d’Urgències Pediàtriques i de la Dona, i les unitats d’hospitalització d’Obstetrícia i Alt Risc Obstètric. A més, sòc referent de seguretat del Servei de Farmàcia en l’Àrea Infantil i de la Dona. També estic implicada en tasques de coordinació amb Atenció Primària, relacionades amb la gestió clínica, seguretat i qualitat de la prescripció.

Curriculum

Vaig començar a treballar a l’hospital Vall d’Hebron el 2008, quan vaig iniciar el període de 4 anys de formació especialitzada en Farmàcia Hospitalària, el FIR. Posteriorment, he treballat en diferents àrees de la Farmàcia, entre elles la oncohematologia pediàtrica i els assaigs clínics. Desde 2016 treballo a la Farmàcia de l’Hospital Maternoinfantil, en un equip amb gran experiència i motivador. Finalment, la docència i la investigació són dos àmbits ens què participem activament, per tal de promoure el coneixement de l’ús del medicament.
Inés Jiménez Lozano

Institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Pharmacy

Specialist Pharmacy Technician

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.