Sra. Amanda Ferrer Barberá

Institutions of which it is part

Children's Hospital and Woman's Hospital

Pneumology, allergology and cystic fibrosis

Nurse

Sóc infermera i he desenvolupat la meva activitat assistencial a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron on he acumulat anys d'experiència dins del Servei d'Urgències. Actualment desenvolupo l'activitat infermera referent a la Unitat de Fibrosi Quística de pediatria i adults, una experiència que va començar al 2016 amb l'educació sanitària als pacients crònics i les seves famílies. Les meves inquietuds cap a la recerca i la innovació s'enfoquen en les noves tecnologies d'informació i comunicació.

Curriculum

Sóc infermera i tots aquests anys d'experiència en l'assistència a primera línia d'atenció d'urgències m'han proporcionat una visió i un coneixement integral dels pacients i les seves famílies, dels problemes i les seves necessitats.
Actualment sóc infermera referent a la Unitat de Fibrosi Quística. He adquirit experiència respecte el pacient crònic en edats de pediatria i adults que em permeten tenir un punt de mira diferent i una visió focalitzada en aquestes malalties minoritàries, l'educació sanitària, les cures infermeres i tractaments que es realitzen a domicili.
La meva experiència en docència com a professora associada i tutora de pràctiques clíniques al servei d'Urgències es va iniciar el 2003. Es tracta de més d'una dècada que m'ha permès compartir i aprendre del futur professional.
A partir d'aquesta experiència docent vaig desenvolupar un projecte de recerca Qualitativa com a treball de fi de màster en Recerca en Ciències de la Infermeria URV, en l'any acadèmic 2012-2013.
La meva activitat assistencial la compagino amb l'activitat de recerca i innovació vers les noves tecnologies, amb il·lusió i passió.
Seguint amb les meves inquietuds vaig presentar-me al concurs d’innovació en la 1a. edició al 2013 organitzat pel Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), en el qual vaig quedar finalista amb el projecte de noves tecnologies per Infermeria. Aquest projecte va dur l'interès en avançar i en realitzar el Màster e-health aquest any.
He realitzat el projecte del treball fi de màster e-health de forma conjunta amb un equip multidisciplinari. Es tracta d'una aplicació en salut: "U24app: Eina de suport al ciutadà per a l’ús d'Urgències".
Amanda Ferrer Barberá

Institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Pneumology, allergology and cystic fibrosis

Nurse

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.