Sra. Adelaida Parada Ramos

Institutions of which it is part

Cross-departmental services

Immunology

Administration

Sóc secretaria del Servei d'Immunologia dels Laboratoris Clínics. Actualment porto les tasques de suport en la gestió del servei. L'experiència amb pacients i metges m'ha donat la possibilitat d'entendre i poder resoldre les necessitats d'ambdues parts. El meu objectiu és arribar a donar amb la meva dedicació un valor afegit d'excel·lència en el funcionament del nostre Servei.

Curriculum

Sóc llicenciada en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona i doctorada en la mateixa especialitat per la Universitat Autònoma de Barcelona. He cursat estudis de postgrau en l'organització dels sistemes de documentació. Tinc experiència en el món de la documentació, l'ensenyament i la traducció. El 2004 es produeix la meva entrada en l'ICS com a secretària adjunta a la direcció del Laboratori de Manso fins a l'annexió als Laboratoris Clínics de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. A patir d'aquí formo part de l'equip dels Laboratoris Clínics en el Servei d'Immunologia.
Adelaida Parada Ramos

Institutions

Cross-departmental services

Immunology

Administration

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.