Activitat assistencial

Som professionals implicats amb el pacient i compromesos amb una assistència de qualitat. Hi participen totes les especialitats assistencials, els serveis clínics i de suport, els centres docents, els centres de recerca i els laboratoris. En tot, el pacient és el centre i l'eix del nostre sistema.

L'Hospital Universitari Vall d'Hebron és el complex més gran de Catalunya i un dels més importants de l'Estat. Quasi 70 anys d'experiència a primera línia de l'assistència clínica ens avalen com a centre de referència estatal i internacional.

Persones

Més de 9.500 persones dels àmbits de l'assistència, la recerca, la docència i la innovació cada dia ens posem en marxa per donar el millor servei al pacient i als seus acompanyants. El nostre compromís és oferir la millor atenció sanitària i el millor servei possible.

A Vall d'Hebron, som conscients que darrere de cada pacient hi ha una història única, i per això treballem amb dedicació i professionalitat per atendre amb la màxima qualitat.

Despesa

Recerca

Al Campus Vall d'Hebron fem recerca per solucionar els problemes de salut de les persones. La nostra tasca al Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR) va més enllà de la recerca bàsica o translacional; som líders en recerca clínica. Amb els llits de l'hospital a menys de 50 metres dels laboratoris, els nostres pacients es beneficien directament de la investigació que duem a terme.

Aquest compromís amb la recerca és compartit pels líders de la indústria, que trien el nostre hospital per realitzar els seus primers assaigs clínics, convertint-nos així en un referent mundial.

En l'àmbit del càncer, al Vall d'Hebron Institut d'Oncologia (VHIO) adoptem un model de recerca translacional i multidisciplinària. Organitzada en tres programes principals (preclínica i translacional, clínica i tecnologies bàsiques), la nostra investigació se centra en la comprensió de la biologia fonamental del càncer humà, des de la biologia cel·lular i molecular fins a la genètica i la terapèutica.

Docència

Ens dediquem a generar, transformar i transmetre coneixement en tots els àmbits de les ciències de la salut. Des de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, els centres de recerca i els serveis especialitzats, treballem per formar els futurs professionals de la salut. Mitjançant diversos programes que abasten des del nivell universitari, passant per la residència i formació especialitzada, fins a la formació continuada dels professionals, assegurem una educació completa i contínua.

Comunicació

Treballem per ser més a prop del pacient, del ciutadà i del professional. Despleguem una tasca transversal i transmèdia, exercint lideratge, estratègia, identitat corporativa i transparència al servei de tot Vall d'Hebron.

El nostre objectiu principal és que Vall d'Hebron i els seus professionals siguin reconeguts com el centre sanitari de referència a tot arreu, assegurant que la ciutadania rebi la millor atenció en tot moment. Amb aquest enfocament, aconseguim que el professional i el pacient estiguin més connectats que mai.

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.