Programes assistencials

A l'Hospital Universitari Vall d'Hebron ens centrem en les persones i estem compromesos amb la societat. La nostra missió és millorar la salut i la qualitat de vida de tothom, a totes les etapes de la vida. Ens esforcem per compartir i aplicar coneixements que ajudin a avançar la societat i el sistema sanitari.

Portem a terme programes i projectes assistencials innovadors sempre amb l'objectiu de proporcionar una atenció especialitzada, humana i segura. Aquests programes i projectes ens permeten oferir solucions adaptades a les necessitats de cada pacient, utilitzant la tecnologia més avançada i els coneixements dels i les nostres professionals.

Amb el compromís i l'expertesa dels nostres equips, busquem millorar contínuament per adaptar-nos a les necessitats canviants de la societat. La nostra missió és oferir una assistència mèdica excel·lent i innovadora, sempre pensant en el benestar de les persones.

Sisè i darrer nen bombolla diagnosticat gràcies al cribratge neonatal

m'adapTU

Pioner a Catalunya per convertir l’hospital en un espai més amable i accessible per als nens i adults amb trastorn de l’espectre autista (TEA). Adaptem l’hospital a les persones i no a l’inrevés, fem un pas més per trencar una estructura jeràrquica i fer-la més humana.

Més informació
Adolescent activitat

Programa de transició de l'adolescència a l'edat adulta

La transició de l'assistència pediàtrica a l'adulta és un procés planificat que passa d'un sistema centrat en l'infant a un d'orientat a l'adult. La transició es completa quan està plenament integrat i competent en aquests serveis.

Descobreix més

Hospital amable

Col·labora

Contribueix a fer de Vall d’Hebron un hospital encara més amable. Amb la teva ajuda, podem rehabilitar i millorar espais pels pacients i les famílies i així se sentin com a casa, i incorporar la innovació per tal que reverteixi en el seu benestar emocional.

Dona ara

Notícies relacionades

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.