El Dr. Josep Tabernero escollit millor especialista en Oncologia Mèdica d'Espanya pel Monitor de Reputació Sanitària (MRS)

Es tracta de la primera edició dels premis convocats per MERCO-OdS que reconeixen el lideratge reputacional dels especialistes sanitaris

14/11/2023

El 13 de novembre ha tingut lloc l'entrega de la primera edició dels Premis al Lideratge Reputacional MERCO-OdS als professionals sanitaris. Aquests premis els convoca anualment MERCO, el monitor empresarial de reputació corporativa de referència a Espanya i Amèrica Llatina, que cada any realitza el MRS (Monitor de Reputació Sanitària), i la consultora especialitzada en el sector sanitari, Observatori de Salut (OdS), amb la finalitat de reconèixer i promoure el lideratge reputacional d'organismes, centres hospitalaris. Els premis lliurats avui reconeixen, per primera vegada, el lideratge reputacional dels especialistes sanitaris a Espanya.

El Premi al Lideratge Reputacional en l'àmbit dels professionals sanitaris busca reconèixer als millors especialistes en 21 especialitats. Més de 4.000 metges han triat en els qüestionaris MRS els líders en l'àmbit clínic i investigador de cada especialitat. Directors d'empreses farmacèutiques també han triat als professionals amb més reputació en les especialitats en les quals la seva empresa té medicaments.

Millor especialista en Oncologia Mèdica

El Dr. Josep Tabernero, cap del Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i director del Vall d'Hebron Institut d'Oncologia (VHIO), ha estat escollit com el millor especialista en Oncologia Mèdica d'Espanya en l'acabada d'estrenar categoria de Premi al Lideratge Reputacional als professionals sanitaris.

El premi l'ha recollit el Dr. Joan Carles, cap de secció del servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Vall d'Hebron i cap del Grup de Tumors Genitourinaris, Sistema Nerviós Central i Sarcomes del VHIO.

En un vídeo que s'ha projectat durant la cerimònia, el Dr. Josep Tabernero ha expressat el seu agraïment a Merco i a l'Observatori de Salut per aquest reconeixement que, ha dit, li fa "especial il·lusió, ja que es dona d'acord amb l'opinió de molts companys i companyes de professió i del sector".

El Dr. Tabernero ha fet extensiu aquest premi "a totes les persones de l'Hospital Vall d'Hebron i del Vall d'Hebron Institut d'Oncologia, el VHIO, que cada dia treballen conjuntament de forma incansable per continuar avançant en la recerca del càncer i poder desenvolupar millors tractaments que ens permetin oferir als pacients oncològics una major supervivència i qualitat de vida. I això només s'aconsegueix amb la feina conjunta de tots els centres i persones que intervenen en el tractament d'aquesta malaltia i apostant per una medicina cada cop més precisa, adaptada a les necessitats dels nostres pacients".

"Aquest premi", ha conclòs el Dr. Tabernero, "és un impuls per continuar perseverant i intentar fer les coses cada dia una mica millor, amb l'objectiu de guanyar terreny a aquesta malaltia de la qual encara desconeixem molt i la incidència encara augmentarà en els pròxims anys".

Finalistes del Campus Vall d'Hebron

Entre els finalistes d'aquests premis hi ha altres vuit professionals de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron:

  • La Dra. Enriqueta Felip, cap de secció del Servei d'Oncologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i cap del Grup de Tumors Toràcics i Càncer de Cap i Coll del Vall d'Hebron Institut d'Oncologia (VHIO), en l'especialitat d'Oncologia Mèdica.

  • El Dr. Francesc Bosch, Cap del Servei d'Hematologia i Hemoteràpia de l'Hospital de la Vall d'Hebron i cap del Grup d'Hematologia Experimental del VHIO, en l'especialitat d'hematologia.

  • El Dr. Àlex Rovira, cap de la Secció de Neuroradiologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, Barcelona i Cap de grup de recerca de Neuroradiologia del VHIR, en l'especialitat de Radiodiagnòstic.

  • El Dr. Manuel López-Cano, Coordinador de Cirurgia de la Paret Abdominal a l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron i Investigador principal del grup de recerca de Cirurgia general del VHIR en l'especialitat de Cirurgia General i Aparell Digestiu.

  • El Dr. Marc Miravitlles, adjunt al Servei de Pneumologia de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron i Investigador principal al grup de recerca en Pneumologia del VHIR, en l'especialitat de Pneumologia.

  • La Dra. Maria Queralt, cap del Servei de Farmàcia de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron i cap de grup de recerca en Farmàcia bàsica, translacional i clínica VHIR, en l'especialitat de Farmàcia Hospitalària.

  • El Dr. Xavier Montalbán, cap de Servei de Neurologia de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron, cap del grup de Recerca en Neuroimmunologia del VHIR i director del Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat) en l'especialitat de Neurologia.

  • El Dr. Rafel Esteban, antic cap de Servei d’Hepatologia, ja jubilat, en l'especialitat de Medicina Interna.

Més de 4.000 metges han triat en els qüestionaris MRS els líders en l'àmbit clínic i investigador de cada especialitat.

Share it:

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.