Afectacions en els accessos per a vehicles al Campus a causa del manteniment de la pavimentació del Passeig de la Vall d'Hebron

Durant els caps de setmana del 29 i 30 de juliol i 5 i 6 d'agost, l'Ajuntament de Barcelona durà a terme actuacions de manteniment de la pavimentació al Passeig de la Vall d'Hebron que afectaran l'accés dels vehicles al recinte de l’Hospital.

18/07/2023

Durant els pròxims dies, l'Ajuntament de Barcelona durà a terme actuacions de manteniment de la pavimentació al Passeig de la Vall d'Hebron que afectaran l'accés dels vehicles al recinte de l’Hospital. Els dies que tindran lloc aquestes actuacions són:

  • Cap de setmana del 29 i 30 de juliol durant les 08.00 a 20.00 hores: Costat muntanya
  • Cap de setmana del 5 i 6 d'agost durant les 08.00 i les 20.00 hores: Costat mar

Aquestes obres afectaran exclusivament l'accés per als vehicles, ja que es faran únicament a la part de la calçada. Els dies de més afectació per als ciutadans que vulguin accedir a l’Hospital amb vehicle seran el 29 i 30 de juliol, ja que durant aquell cap de setmana els accessos del Passeig de la Vall d'Hebron i del Carrer de l'Arquitectura patiran restriccions d'entrada i de sortida.

Durant aquests dies els talls seran intermitents i no afectaran a tot el carrer. És per aquest motiu que hi haurà una persona informant en tot moment de quina és la via més ràpida per poder accedir dins del recinte. Recomanem utilitzar l'accés pel Carrer Nazaret com a circuit alternatiu, ja que aquesta via no patirà restriccions.

Aquestes obres de manteniment també poden afectar la circulació dels autobusos, per la qual cosa recomanem venir a l’Hospital amb altres vies de transport. Per a més informació sobre com arribar a l'Hospital Vall d'Hebron podeu consultar aquest enllaç.

Restriccions passeig Vall d'Hebron

Recomanem utilitzar l'accés pel Carrer Nazaret com a circuit alternatiu, ja que aquesta via no patirà restriccions.

Share it:

Notícies relacionades

Related activities

Introducción a la hidrocefalia y alteraciones de la dinámica de LCR

09/02/2024 - 09:00
More information

XIX Curso teórico-práctico de Ecocardiografía básica y avanzada en medicina de urgencias, intensiva y anestesia

09/16/2024 - 09:00
Cardiología, Medicina Intensiva, Anestesia y Reanimación, Neurología
More information

Fundamentos fisiopatológicos de la hipoxia tisular y monitorización del aporte cerebral de oxígeno

09/30/2024 - 09:00
Facultativos especialistas, residentes y personal de enfermería interesados ​​en el manejo del paciente neurocrítico
More information

II Curso CARE ME

10/03/2024 - 08:45
Cardiología y Nefrología
More information

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.