El procés de part del Servei d'Obstetrícia de Vall d'Hebron, distingit pels Premis BSH

Els guardons, que enguany celebren la quarta edició, avaluen l’excel·lència sanitària dels hospitals;a través d’indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial.

20/12/2022

Els Premis BSH-Best Spanish Hospital Awards 2022 han distingit enguany el procés de part del Servei d’Obstetrícia de Vall d'Hebron com el millor de l’Estat. Els guardons, que enguany celebren la quarta edició, avaluen l’excel·lència sanitària dels hospitals a través d’indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial. L’objectiu dels Premis BSH-Best Spanish Hospital Awards 2022, que organitza la consultora Higia Benchmarking i la companyia Asho en col·laboració amb la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA), és potenciar la gestió clínica orientada a la millora contínua d'hospitals d’aguts d’arreu de l'Estat, públic i privats.

El Servei d’Obstetrícia de Vall d’Hebron, amb la Dra. Elena Carreras al capdavant, ja havia estat distingit com el millor de l’Estat pels Premis BSH-Best Spanish Hospital Awards 2022 en edicions anteriors, ha rebut enguany el premi al millor procés de part. Vall d’Hebron respecta el desig de la gestant sobre com vol donar a llum, sempre que les circumstàncies mèdiques ho permetin, i porta a terme un clampatge tardà del cordó umbilical, que beneficia el volum sanguini, l’aportació de nutrients, d’oxigen i un pes superior al néixer del nadó. També promou el contacte pell amb pell del nounat amb la mare i l'acompanyament a la mare, tant en el part vaginal com en les cesàries. Així mateix, ofereix un programa d'alta precoç, que inclou la visita d'una llevadora al domicili.

La consultora Higia Benchmarking i la companyia Asho en col·laboració amb la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA) atorga aquests guardons. 

Share it:

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.