Diversos investigadors de Vall d'Hebron entre els més citats durant l'any 2022 segons Clarivate

Els doctors Josep Tabernero, Xavier Montalban, Enriqueta Felip, Jordi Rello, Àlex Rovira i Mar Tintoré han estat inclosos a la prestigiosa llista.

15/11/2022

Clarivate ha publicat la llista dels científics més citats durant l'any 2022. Es tracta d'un dels rànquings amb més prestigi entre la comunitat acadèmica i científica internacional. Aquest any han estat seleccionats diversos investigadors de Vall Hebron. 

En la categoria Medicina clínica s’ha reconegut al Dr. Josep Tabernero, director del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) i cap del Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Vall d’Hebron i la Dra. Enriqueta Felip, cap del Grup de Tumors Toràcics i Càncer de Cap i Coll del VHIO, cap de secció del Servei d’Oncologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i presidenta de la Societat Espanyola d’Oncologia Mèdica (SEOM).

Tres han estat reconeguts en la categoria de Neurociències i Comportament: Es tracta del Doctor Xavier Montalban, cap del Servei de Neurologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, cap del Grup de Recerca en Neuroimmunologia Clínica del Vall Hebron Institut de Recerca (VHIR) i director del Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat); el Doctor Àlex Rovira, cap del grup de Neuroradiologia del VHIR i Cap del Servei de Radiodiagnostic de Vall Hebron; i la doctora Mar Tintoré, neuròloga del Servei de Neurologia de Vall d'Hebron, investigadora principal del Grup de Recerca en Neuroimmunologia clínica del VHIR i coordinadora assistencial del Cemcat. Mentre que el Dr. Jordi Rello, cap del grup de Recerca Clínica/Innovació en la Pneumònia i Sèpsia (CRIPS) del VHIR ha entrat a la categoria Interdisciplinària.

Aquest rànquing s'ha elaborat amb la tecnologia de les dades de Web of ScienceTM i les mètriques d'InCitesTM proporcionades per Clarivate. Els investigadors han fet servir dades tant quantitatives com qualitatives per seleccionar les 6.938 que conformen aquesta llista, unes 300 més de les escollides l'any passat. Des del 2014 es considera un dels indicadors claus per descobrir quines persones tenen una influència àmplia i significativa en els seus camps de recerca

Es tracta d'un dels rànquings amb més prestigi entre la comunitat acadèmica i científica internacional. 

Share it:

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.