Oferim 149 places de resident per formar-te, entre 46 especialitats diferents

Per tal que els i les futurs residents puguin conèixer com seria la seva formació a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, del 7 a l’11 de març se celebrarà la Setmana de Portes Obertes (consulta tota la informació a vallhebron.com/residents).

22/02/2022

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron ofereix 149 places de residents de 46 especialitats de Medicina, Farmàcia, Infermeria, Física, Química, Biologia i Psicologia. Si vols conèixer de prop com és la vida del resident a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i les oportunitats que té, del 7 a l’11 de març  pots participar a la Setmana de Portes Obertes (consulta tota la informació a vallhebron.com/Residents). Si vols inscriure’t a les visites presencials de la teva especialitat (les places són limitades) o vols registrar-te per seguir les visites telemàtiques per especialitats, consulta aquest programa.

Vols portar la nostra bata? Assisteix a la Setmana de Portes Obertes de Vall d’Hebron!

El complex hospitalari més gran de Catalunya i un dels més grans a nivell estatal

Vall d’Hebron és el complex hospitalari més gran de Catalunya i un dels més grans a nivell estatal, cosa que t’ofereix la possibilitat de treballar amb equips multidisciplinaris amb gran nivell assistencial i docent . Des del punt de vista assistencial, som un centre de referència per a moltes patologies com demostra el fet que l’Hospital encapçala els rànquings amb 36 acreditacions CSUR (Centre, Servei o Unitat de Referència) i participa en 20 ERN (Xarxes de Referència Europees, per les seves sigles en anglès) com a membres de ple dret. En l’àmbit català, Vall d’Hebron pertany a 8 XUEC (Xarxes d’Unitats d’Expertesa Clínica) en malalties minoritàries.

El compromís amb la docència comprèn des de la formació de grau i de postgrau i fins a la superespecialització, la qual cosa suposa tecnologia puntera, moltes àrees monogràfiques i contacte amb altres centres d’àmbit nacional i internacional. Concretament, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron compta amb 575 residents propis i fins a 300 rotants d’altres centres que cada any venen a completar la seva formació amb nosaltres.

Durant la residència cuidem la formació complementària i molt especialment les activitats de simulació que es desenvolupen al nostre Centre de Simulació Clínica Avançada, on es completa la formació en habilitats tècniques i no tècniques.

A més t’oferim la possibilitat d’iniciar-te en recerca biomèdica oferint-te formació bàsica i ajuts en acabar la residència per tal de poder continuar un any més amb els teus projectes de recerca. Vall d’Hebron és un dels 10 centres del món amb un nombre més gran d’assajos clínics, més complexos i en fases més primerenques. Existeix, a més, la possibilitat de fer rotacions opcionals al Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

La gran majoria de les 46 especialitats i recerca biomèdica es fan per complet a les instal·lacions pròpies de Vall d’Hebron.

Share it:

Notícies relacionades

Related activities

II Jornada unidad de enfermedades autoinmunes sistémicas del servicio de medicina interna

06/20/2024 - 08:00
Unidad de Enfermedades Autoinmunes Sistémicas
More information

LGTBQIA+ Community at VHIR – Equality, diversity and inclusion in health research institutions

06/20/2024 - 12:00
More information

4º curso angioedema basado en simulación

Vall d’Hebron Centre de Simulació Clínica Avançada Pl. 5a Hospital de Traumatologia. Hospital Universitari Vall d’Hebron
06/26/2024 - 15:00
Dirigido a residentes de 3r y 4t año de Alergología
More information

Curso facilitadores en simulación virtual: plataforma SIMOONS

06/26/2024 - 16:00
Simulación Clínica
More information

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.