Setmana de la Innovació i la Ciència a Vall d'Hebron

 
  Semipresencial —
15/11/2021 to 19/11/2021
15/11/2021 -- From 09:00h to 09:00h
Addressed to : Professionals del Campus Vall d'Hebron i obert a la societat
Organize :
Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus
Modality: Presencial
Share it:

Dies: del 15 al 19 de novembre
Format: semipresencial
Dirigit a
: professionals del Campus Vall d'Hebron i obert a la societat

Et presentem el programa de la Setmana de la Innovació i la Ciència a Vall d'Hebron que podràs consultar des de la web de la Setmana. Des d'aquesta web podràs accedir al programa, consultar el detall de cada activitat i també inscriure't a les que més t'interessin!

La Setmana de la Innovació i la Ciència a Vall d’Hebron seran cinc dies plens d’activitats relacionades amb la realitat virtual i augmentada, la robòtica, la simulació, el 3D, l’emprenedoria o la recerca.

Proposem activitats per als i les professionals de Vall d'Hebron i també d'altres institucions i activitats obertes a la societat per a persones adultes i infants.

Algunes de les activitats que podràs realitzar com a professional de Vall d'Hebron són assistir a taules rodones sobre "El paper de la realitat virtual i la realitat augmentada als hospitals del segle XXI"; "Nous models col·laboratius en R+D+I" o "Aplicacions de la robòtica en el sector salut". També podràs participar en tallers d'introducció al món de les tecnologies immersives, la impressió 3D i la metodologia del design thinking i experimentar la metodologia del serious game com a eina d'aprenentatge.

En les activitats que fem obertes a la ciutadania es podran visitar els espais més innovadors del Campus, assistir a una taula rodona sobre innovació i pacient o gaudir de l'humor i la recerca amb xerrades científiques que et sorprendran. El més petits i petites podran participar en un taller amb robots i en un de científic on podran descobrir com es fan els medicaments. Durant tota la setmana també es podrà visitar l’exposició “L’altra mirada de la recerca".

Accedeix a la web de la Setmana i no et perdis cap activitat!

Recorda que pots compartir-ho amb altres companys i companyes, amistats i familiars. Us hi esperem!

* En els propers dies poden incorporar-se noves activitats o canviar lleugerament les ja anunciades. Qualsevol actualització es podrà veure al programa de la web

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.