Webinar VHIR "Gestación y COVID-19: estudio clínico y microbiológico (Gesta-COVID19)"

 
  Activitat Online —
09/12/2020
09/12/2020 -- From 16:00h to 17:30h
Organize :
Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)
Modality: Presencial
Share it:

Webinar VHIR "Gestación y COVID-19: estudio clínico y microbiológico (Gesta-COVID19)"

Inscriu-te aquí

 La inscripció és gratuïta

 

La Dra. Suy és doctora en Medicina i Cirurgia, especialista en Obstetrícia i Ginecologia. Actualment és cap de Secció d'Obstetrícia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, responsable d'Urgències d'Obstetrícia i Ginecologia i de les plantes d'hospitalització d'obstetrícia.

També és secretària de la Junta de la Societat Catalana de Ginecologia i Obstetrícia i vocal de la Junta de la Sección de Medicina Perinatal de la SEGO.

Desenvolupa la seva tasca en recerca com a investigadora principal del grup de recerca en medicina maternofetal del VHIR.

El projecte GESTA COVID 19 pretén conèixer la morbiditat de la infecció per SARS-CoV-2 en la dona embarassada i el nounat i descartar la transmissió vertical de la malaltia. 
S'espera que els resultats d'aquest estudi contribueixin al maneig eficient de la dona embarassada i el nounat. 

Pretén conèixer com l’embaràs influeix en la malaltia i la malaltia sobre l’embaràs i el seu efecte sobre la transmissió vertical.
Pretén conèixer els fàrmacs més eficaços i segurs per la dona embarassada.

Pretén saber si les dones embarassades són un grup més vulnerable i per tant mereixen unes consideracions especials a nivell de salut pública.

 
L'objectiu principal de l'estudi és descriure la influència de l’embaràs sobre la infecció COVID-19 així com la influència de la COVID-19 sobre l’embaràs, fetus i nadó.

O1- Conèixer la història natural de la infecció en les embarassades. 

O2- Descriure la morbiditat i mortalitat de la COVID 19 en embarassades. 

O3- Descriure les complicacions de l’embaràs associades a COVID 19. 

O4- Descriure les complicacions fetals associades a la infecció. 

O5- Descriure la taxa de transmissió vertical. 

O6- Descriure la taxa de transmissió neonatal a través de la lactància materna. 

O7- Conèixer l'impacte del tractament de la COVID 19 sobre el fetus i nounat. 

 Metodologia: Es tracta d'un estudi descriptiu, observacional longitudinal i multicèntric format per 8 hospitals: : H. U. Vall d'Hebron (Barcelona) i H.U. La Paz (Madrid), H.U. Virgen de la Arrixaca (Murcia), H.U. Cruces (Bizkaia) i H.U.C. Lozano Blesa

(Zaragoza), Hospital Universitario San Cecilio (Granada), H.U. La Fe (Valencia), H.U. Torrejón (Madrid).

 

CV: He realitzat la formació Universitària a la Universitat Autònoma de Barcelona i l'especialitat en Ginecologia i Obstetrícia a l'Hospital Clínic de Barcelona. Des de 2005 soc adjunt del Servei d'Obstetrícia de l'Hospital Vall d'Hebron i la meva tasca s'ha centrat principalment en les infeccions perinatals de transmissió vertical, tema sobre el qual es va centrar la meva tesi doctoral: "Patologia específica de la Salut Reproductiva de la Dona infectada pel Virus de la Immunodeficiència Humana Adquirida: de la Concepció al Part" i la patologia obstètrica greu, fet pel qual vaig cursar el Màster "Bases, Procediments i Tècniques Aplicades al maneig del malalt Crític i Emergent". També m'he dedicat a la patologia psiquiàtrica, psicosocial i trastorn per ús de substàncies, associades a l'embaràs.

Des de 2017 soc Cap de Secció d'Obstetrícia, responsable de l'àrea d'urgències de Ginecologia i Obstetrícia, àrea de Cures obstètriques intermèdies i plantes d'hospitalització.

He estat tutora de Residents del 2007 fins al 2018 i sóc professora Associada Clínica de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Sóc investigador principal del grup de Medicina Materna i Fetal de l'Institut de Recerca de l'Hospital Vall d'Hebron, des d'on he realitzat diversos assajos clínics i estudis de recerca que han donat lloc a diversos treballs publicats en revistes d'impacte.

Amfitrió:Dr. Juanjo González López, Unitats d'Identificacions, Antibiogrames i Vigilància de la Multirresistència |  Laboratori de Recerca | Servei de Microbiologia. Vall d’Hebron. Barcelona Hospital Campus. jjgonzal@vhebron.net

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.