El Pare Noel visita Vall d’Hebron fent un descens en ràpel per l'Hospital Infantil i l’Hospital de la Dona

Acompanyat de dos elfs, el Pare Noel ha descendit aquest 24 de desembre per deixar els regals als nens i nenes hospitalitzats a Vall d’Hebron la Nit de Nadal.

24/12/2021

Fidel a la tradició de cada any, el Pare Noel ha visitat Vall d’Hebron fent un descens en ràpel des de la planta superior de l’Hospital de la Dona fins arribar a l’Hospital Infantil. Acompanyat de dos elfs, el Pare Noel ha descendit aquest 24 de desembre per la façana per deixar els regals als nens i nenes hospitalitzats a Vall d’Hebron la Nit de Nadal.

“Els rituals com les celebracions de Nadal contribueixen al benestar emocional dels nens i nenes ingressats i suposen experiències positives durant la seva estada a l’hospital, moments de felicitat per ells i les seves famílies que juguen a favor de la seva recuperació”, destaca María Ángeles Aceituno,  Adjunta a la Direcció d’Infermeria i responsable de l’Hospitalització i Atenció Pediàtrica de l’Hospital Infantil.

El descens del Pare Noel ha estat possible gràcies a l’empresa Accés Vertical, especialistes en treballs en altura, i es va fer per primera vegada a Vall d’Hebron l’any 2017. Degut a les circumstàncies excepcionals per la pandèmia, enguany no ha estat possible que el Pare Noel i els elfs reparteixen els regals dins de l’Hospital Infantil als i les pacients. Però els infants no es quedaran sense regal, ja que s’encarregarà el personal de planta de fer-ne entrega de part del Pare Noel.

El Nadal vesteix l'Hospital Infantil amb les seves millors gal·les. Totes les unitats pediàtriques  es guarneixen amb l’ajut dels nens i nenes i adolescents hospitalitzats. També l’esperit nadalenc arriba a la cuina i es preparen uns menús especials per a aquestes dates tan assenyalades. A més, es mantenen les activitats que el context de pandèmia permet, com els tallers de manualitats, la tradició del Tió, el lliurament de cartes per a enviar a les seves majestats els Reis d’Orient i la col·locació d’una bústia real en cada unitat pediàtrica o l’emissió de contingut nadalenc infantil per la televisió de les habitacions. “És primordial que els professionals i les famílies ens deixem contagiar de l'optimisme que tenen els nens, nenes i adolescents en aquesta època. Cal que els hi donem el protagonisme en aquestes dates”, reflexiona Maria Ángeles Aceituno.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.