Roche i Novo Nordisk visiten el nou Hospital de Dia de Diabetis de Vall d’Hebron

El nou Hospital de Dia de Diabetis integra la Unitat de Tecnologies en Diabetis, que posa a disposició dels i de les pacients les últimes tecnologies per al diagnòstic i el tractament de la diabetis i les seves complicacions.

02/12/2021

Alts càrrecs de les empreses farmacèutiques Novo Nordisk i Roche han visitat avui les instal·lacions de l’Hospital de Dia de Diabetis-Unitat de Noves Tecnologies, que es troba a la planta 7 de l’Hospital General. Novo Nordisk i Roche han col·laborat en la implementació d’aquest Hospital de Dia de Diabetis, que permet millorar l’atenció a les persones amb diabetis mal controlada, donant suport als Centres d’Atenció Primària de l’àrea de referència de Vall d’Hebron, a les plantes d’hospitalització i al Servei d’Urgències. L’objectiu és proporcionar una resposta ràpida i eficient al mal control de la glucèmia. Una actuació coordinada entre endocrinologia i infermeria permet, a curt termini, prevenir ingressos hospitalaris i consultes al Servei d’Urgències i escurçar l’estada hospitalària en els pacients ja ingressats i, a llarg termini, disminuir la incidència de complicacions cròniques de la diabetis.

“Gràcies a l’ajuda d’aquestes empreses hem pogut culminar la implementació d’aquest Hospital de Dia de Diabetis. Aquest és un clar exemple de com la col·laboració publicoprivada pot donar fruits d’excel·lència”, assegura el Dr. Rafael Simó, cap del Servei d’Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. El nou Hospital de Dia de Diabetis integra la Unitat de Tecnologies en Diabetis, que posa a disposició dels i de les pacients les últimes tecnologies per al diagnòstic i el tractament de la diabetis i les seves complicacions.

Share it:

Notícies relacionades

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.