Recta final de les obres del nou Hospital de Dia Pediàtric Polivalent de Vall d’Hebron

Les instal·lacions estan orientades a la millora de la qualitat de vida dels pacients i els seus familiars perquè permetran la realització de proves i l'administració de medicació parenteral als pacients sense necessitat d'ingrés hospitalari.

19/01/2021

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron tindrà un nou Hospital de Dia Pediàtric Polivalent. Estarà situat al mateix lloc on hi havia l’anterior Hospital de Dia però disposarà de més espai gràcies al que s’ha alliberat pel trasllat de consultes antigues a les noves Consultes Externes pediàtriques inaugurades el passat 18 de desembre. Les instal·lacions estan orientades a la millora de la qualitat dels pacients i els seus familiars perquè permetran la realització de proves i l'administració de medicació parenteral als pacients sense necessitat d'ingrés hospitalari.

S’hi atendran més de 1.000 pacients a l’any, tant pacients crònics complexos (com per exemple immunodeficiències primàries o secundàries o malalties minoritàries, pacients crònics com ara diabètics o asmàtics i, per últim, pacients aguts, que són els que requereixen un tractament o cura puntual o una prova diagnòstica. El disseny dels espais s’ha fet seguint el criteri de la humanització, és a dir, adaptant el disseny i la decoració de la sala d’espera i de les àrees de tractament i educació perquè sigui al més confortable i amè possible tant per als nens i nenes com per als acompanyants.

L’Hospital de Dia Pediàtric Polivalent serà una realitat gràcies a la PID FOUNDATION, que ha recaptat tots els fons necessaris per a la reforma a través de diversos col·laboradors, d’entre els quals destaquen la Fundación Joan Ribas Araquistain, la Jeffrey Modell Foundation, la Fundació del RCD Espanyol, Hewlett-Packard (HP), Barcelona Comerç i l’Associació Catalana de Dèficits Immunitaris Primaris (ACADIP).

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.