Una foto de professionals de Vall d'Hebron, imatge de la samarreta solidària de La Marató de TV3

La foto, dels Drs. Santiago Ramon i Cajal i Jordi Temprana, mostra una partícula viral del SARS-CoV-2 en un pulmó com la veuen els professionals.

14/06/2020

Una fotografia realitzada pel Dr. Santiago Ramon y Cajal i el Dr. Jordi Temprana, del Servei d’Anatomia Patològica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i investigadors del grup de recerca de Patologia Molecular Translacional del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), il·lustra la samarreta solidària de La Marató de TV3. La imatge, que es titula "Bye Covid", mostra una partícula viral del SARS-CoV-2 en un pulmó, tal com la veuen els professionals a través d’un microscopi. A gran augment, es destaca una partícula viral amb les puntes amb les quals penetra en les cèl·lules i les infecta. La fotografia dels Drs. Santiago Ramon y Cajal i Jordi Temprana és fruit de la reflexió sobre l’impacte de la COVID-19 en la salut de les persones i l’afectació global que té en les nostres vides des de la seva aparició.

La imatge seleccionada ve acompanyada del missatge #TocaATothom i vol sensibilitzar sobre la importància de la recerca per desenvolupar tractaments contra la COVID-19 i altres malalties.  És la primera vegada que La Marató de TV3 edita una samarreta solidària. Es pot comprar a partir d’avui a la botiga online de TV3 i Catalunya Ràdio, en models per a adults o per a infants, i els fons que es recaptin es destinaran al marcador de La Marató per la investigació de la COVID-19.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.