El Director del CatSalut visita Vall d’Hebron per animar i felicitar els professionals

Acompanyat per la directora de l’Àrea Sanitària, Xènia Acebes, i Rosa Romà,  directora de Ciutadania, Màrqueting i Innovació.

 
08/04/2020

Adrià Comella, director del Servei Català de la Salut, acompanyat per Xènia Acebes, directora de l’Àrea Sanitària, i Rosa Romà,  directora de Ciutadania, Màrqueting i Innovació, han visitat avui l’Hospital Universitari Vall d’Hebron per viure de primera mà l’operativa del dia a dia en la lluita contra el Coronavirus.

En primer lloc han assistit a la reunió diària de les 9 hores en la que el Dr. Albert Salazar i el Dr. Antonio Roman, Gerent i Director Assistencial de l’hospital respectivament, s’adrecen a tots els caps de servei i comandaments d’infermeria de manera presencial i telemàtica per actualitzar les últimes dades i estratègies. Adrià Comella ha aprofitat aquesta reunió per enviar un missatge d’ànims a tots els comandaments i als seus equips, a la vegada que ha felicitat Vall d’Hebron per la seva gestió de la crisi del coronavirus.

Tot seguit s’ha reunit amb l’equip de crítics, on l’han explicat a fons la transformació de Vall d’Hebron durant les últimes setmanes per esdevenir un hospital Covid, i concretament la reconversió d’espais en punts d’UCI. Adrià Comella ha reconegut l’enorme esforç fet per l’hospital, que ha estat decisiu per tal que el Sistema Català de Salut pugui superar aquesta crisi.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.