Vall d'Hebron rep 200 sopars de les principals marques de menjar a domicili de Barcelona

Pizza Market, Sushifresh, Timesburg, Gonzalez & Co, L'Avocaterie i Niji s'uneixen per repartir menjar a sanitaris i Mossos.

18/03/2020

Les marques de menjar a domicili Pizza Market, Sushifresh, Timesburg, Gonzalez & Co, L'Avocaterie i Niji s'han unit per repartir menjar diàriament en els principals hospitals de Barcelona i en algunes comissaries dels Mossos d'Esquadra.

L'objectiu de la iniciativa impulsada per aquestes firmes és ajudar els professionals que aquests dies estan suportant una major pressió i càrrega de treball per fer front a la crisi sanitària provocada pel coronavirus. A cada repartiment es lliurarà menjar per a més de 200 persones.

La campanya va arrencar aquest dimarts amb el lliurament de diversos quilos de menjar preparat a Vall d'Hebron. Una furgoneta va arribar cap a les 20.30 hores a Vall d’Hebron i va deixar el menjar en una zona segura, on diversos professionals de l'hospital van acudir a recollir-la.

En cap moment els repartidors van accedir a l'interior de l'edifici hospitalari.

Fonts de les sis firmes de menjar a domicili que han impulsat la iniciativa assenyalen que els repartidors van equipats amb guants i mascaretes i, per tant, "s'estan prenent totes les mesures de prevenció necessàries per evitar possibles contagis". 

Cada tarda, cap a les 20.30 hores, els repartidors de 'Delivery for Heroes' -com s'ha batejat la iniciativa destinada als herois d'aquesta emergència sanitària- lliuraran diversos quilos de pizzes, hamburgueses, sushi, burritos, entrepans i mochis japonesos a un hospital diferent de Barcelona.

Aquests són l'Hospital Clínic, Hospital Sant Pau, Vall d'Hebron, Bellvitge, Hospital de la Mar i Hospital Sangrat Cor.

Així mateix, també lliuraran sopars als Mossos d'Esquadra de les comissaries de Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi. "Els agents estan realitzant jornades molt llargues, de manera que també hem volgut incloure'ls en la campanya".

Residències i entitats d'ajuda a persones dependents

Finalment, les marques s'estan plantejant ampliar el repartiment de menjar a entitats que atenen persones dependents, així com a residències d'ancians, amb la finalitat de fer una mica més alegre l'hora del sopar als professionals que tenen cura dels col·lectius més vulnerables.

Per saber on van a repartir cada dia, els usuaris poden seguir els repartiments en el compte d'Instagram @delivery4heroes i amb el hashtag #Delivery4Heroes.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.