Tornen els concerts del Maria Canals Porta Cua a Vall d’Hebron

L’escenari és el vestíbul de l’Hospital Infantil i de l’Hospital de la Dona, cada dijous des d’ahir i fins el 28 de maig.

07/02/2020

Un any més, el Maria Canals Porta Cua omple de música l’Hospital Vall d’Hebron. Aquest any, l’escenari és el vestíbul de l’Hospital Infantil i de l’Hospital de la Dona, que des d’ahir i fins el 28 de maig acull cada dijous un concert a càrrec d’un dels cors i escoles que estan implicats en aquest projecte educatiu.

L’encarregat d’estrenar la sèrie dels concerts ahir al vespre va ser el Conservatori Professional del Liceu, la música del qual van poder gaudir els pacients, familiars i professionals que es van reunir al vestíbul de l’Hospital. Les actuacions tenen lloc cada dijous de 18.00 a 19.00 hores, a excepció del 7 de maig, que es farà entre les 18.30 i les 19.30 hores. En total hi participen un sis escoles de música (EM Oriol Martorell, EMAC, Estudi Musical 143, Escola de Música El Prat, EM Virtèlia i EM Joan Llongueres), dos conservatoris (Conservatori Professional del Liceu i Conservatori de Badalona) i tres corals (Gospel Optometrist Choir, Cor Sant Gervasi i The Wheels Gospel).

Calendari de concerts:

  • 6 de febrer: Conservatori Professional del Liceu
  • 5 de març: EMAC
  • 26 de març: Conservatori de Badalona
  • 2 d’abril: Gospel Optomestrist
  • 16 d’abril: EM Virtèlia
  • 30 d’abril: Estudi Musical 143
  • 7 de maig: Cor Sant Gervasi a l'Hospital VH (de 18.30 a 19.30 hores)
  • 14 de maig: The Wheels Gospel
  • 21 de maig: EM Joan Llongueres

Canvi d’ubicació dels concerts i del piano de cua

Des de fa dos anys i mig, Vall d’Hebron compta gràcies al Concurs Maria Canals amb un piano de cua perquè tothom que ho vulgui pugui tocar-lo. Fins ara, el piano es trobava al vestíbul de l’Hospital General, però des de fa uns mesos s’ha traslladat al vestíbul de l’Hospital Infantil i de l’Hospital de la Dona, on se celebraran els onze concerts de la iniciativa Maria Canals Porta Cua. La resposta per part de la comunitat hospitalària (pacients, professionals i visitants) a la presència i disposició del piano és molt positiva i és una molt bona manera d’acostar el piano de cua a la ciutadania, que també pot fer visible l’acció a les xarxes socials amb l’etiqueta #JohiToco.

El Maria Canals Porta Cua és un projecte de l’OFF Concurs, un programa educatiu, social i divulgatiu de l’associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona que té com a finalitat promoure la pràctica del piano i facilitar-ne l’accés entre el conjunt de la societat. En els darrers quatre anys, l’associació ha col·locat 400 pianos de cua en espais públics.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.