Neix el Comitè de Recerca Clínica amb l’objectiu d’impulsar la recerca a l’Hospital

L’objectiu principal del Comitè és impulsar la recerca a l’Hospital, a l'Atenció Primària i al territori. L’organisme també vol ser un think-tank d’idees per millorar la recerca clínica i impulsar l’ús del big data per continuar avançant en la recerca i millorar l’assistència.

20/01/2020

El passat dilluns, 13 de gener, es va constituir el nou Comitè de Recerca Clínica del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus. Es tracta d’un comitè compost per 17 professionals de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i es reunirà trimestralment per impulsar la recerca a l’Hospital.

A la reunió inaugural hi han participat com a convidats el Dr. Albert Salazar, director gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron; el Dr. Joan X. Comella, director del VHIR; i el Dr. Antonio Roman, director assistencial de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

“L’objectiu principal del Comitè és impulsar la recerca a l’Hospital, a l'Atenció Primària i al territori. Estem molt interessats a fer que això sigui especialment rellevant entre el personal d’Infermeria, els professionals més joves i els residents”, explica el Dr. Rafael Simó, Cap del Servei d’Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, cap del grup de Diabetis i Metabolisme del VHIR i president del Comitè. L’organisme també vol ser un think-tank d’idees per millorar la recerca clínica i impulsar l’ús del big data per continuar avançant en la recerca i millorar l’assistència. Tal i com afirma la Dra. Fátima Núñez, adjunta a la direcció del VHIR i secretària del Comitè, “aquesta iniciativa servirà per enfortir encara més els lligams entre l’Hospital i el VHIR. A més, des del VHIR es continuarà donant suport per seguir avançant en la transferència al mercat i la innovació”.

Per tot això, durant la reunió es van crear grups de treball específics que serviran per tractar els temes i continguts que es considerin adients.

Share it:
Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.