Aquest Nadal, a Vall d’Hebron volem fer una gran cadena de #DonantsDeGràcies

El Nadal és temps de donar les gràcies a les persones que són importants per a tu, i per això a Vall d’Hebron ens agradaria molt que tu formis part de la nostra campanya sumant-te a la cadena de gràcies!

04/12/2019

El Nadal és una època d’emocions i de retrobades, unes dates per compartir i celebrar amb els teus familiars i amics més estimats. També és temps de donar les gràcies a les persones que són importants per a tu, a tots aquells i aquelles que t’han ajudat o que t’han acompanyat en algun moment de l’any.

Per això, i perquè donar les gràcies és saludable tant per a qui les rep com per a qui les dóna, a Vall d’Hebron hem volgut fer un Nadal participatiu: ens agradaria molt que tu formis part de la nostra campanya sumant-te a la cadena de gràcies!

La cadena de gràcies de Vall d’Hebron

Et convidem a donar les gràcies a qui estiguis agraït de Vall d’Hebron: al metge o metgessa que tan bé et va atendre, al personal d’infermeria que et va ajudar amb tanta cura, a aquella persona que et va donar la mà quan més ho necessitaves... a tothom que t’ha ajudat a sentir que formes part d’una cadena de persones que lluiten perquè el dia a dia sigui més humà.

La cadena ja ha començat! T’hi apuntes? Entra a www.donantsdegracies.com i descobreix com pots afegir-te a la cadena de #DonantsDeGràcies.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.